Рецепт Ікра з кабачків на зиму з майонезом фото

Ікра з кабачків на зиму з майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Заготовки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Оригінальний, але дуже простий рецепт ікри з кабачків на зиму з майонезом - для вас! Ця страва - відмінний замінник усіляких"намазок" і паштетів для бутербродів. Смачно і корисно, рекомендую!

Опис приготування:

Цей простий рецепт ікри з кабачків на зиму з майонезом вам обов'язково сподобається! Закуска виходить соковита і смачна, тому найчастіше її їдять"в чистому вигляді" , намазуючи на тости. Але таку ікру також можна додавати при готуванні перших страв або при готуванні соусів і підлив до м'яса. Спробуйте, це смачно!

  • Кабачки - 3 кілограма
  • Морква - 1.5 кілограма
  • Цибуля - 500 грам
  • Помідори - 300 грам
  • Майонез - 200 грам (високої жирності)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Оцтова есенція - 1.5 чайних ложки
ікра з кабачків на зиму з майонезом - фото крок 1
1. Морква, лук и кабачки чистим, ретельно миємо й подрібнюємо в блендері. Можна також натерти їх на дрібній тертці або перекрутити в м'ясорубці. Ставимо на плиту на маленький вогонь.
ікра з кабачків на зиму з майонезом - фото крок 2
2. Помідори обливають окропом, знімаємо шкурки. М'якоть перетираємо в пюре будь-яким зручним способом і додамо до овочів на плиті. Перемішаємо, доводимо до кипіння, потім тушкуємо 2 години на маленькому вогні. Потім додамо сіль, цукор, майонез і оцет, варимо ще півгодини.
ікра з кабачків на зиму з майонезом - фото крок 3
3. Тепер розкладаємо по заздалегідь підготовленим стерильним банкам і закочує на зиму. До повного остигання зберігаємо в перевернутому вигляді в ковдрі, потім заготовки переміщаємо в льох.
ікра з кабачків на зиму з майонезом - фото крок 4
4. А взимку дістаємо, відкриваємо банку і насолоджуємося смачною закускою!

Схожі рецепти