Печеня з яловичини з часником
(покроковий рецепт з фото)
Печеня з яловичини з часником - оригінальний рецепт. За такого способу я раніше ніколи не готувала, але мені він дуже сподобався. Яловичина виходить м'яка і дуже ароматна.
Печеня з яловичини з часником готується приблизно два з половиною години, але м'ясо виходить м'яким і ніжним. Варити яловичину потрібно на повільному вогні. Мені навіть більше подобається робити це в пароварці. Результат точно буде відмінним. Потім готове м'ясо поділіть на маленькі шматочки і запечіть в духовці. Можна додати масло перед запіканням. Запікати м'ясо потрібно близько півгодини. Подавати печеня з яловичини з часником можна з будь-яким гарніром на свій смак! Дуже корисно їсти м'ясо з овочами. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Вода - За смаком
М'ясо помийте і покладіть в каструлю, додайте подрібнену цибулю і часник.
Додайте спеції.
Залити холодною водою і довести до кипіння.
М'ясо варити дві години повільному вогні. М'ясо повинно легко відділятися виделкою. Наріжте м'ясо на дрібні шматочки.
М'ясо укласти в деко, долити трохи бульйону. Запікати при 200 градусах 30 хвилин до золотистого кольору.
Печеня з яловичини з часником подайте зі шпинатом і квасолею.