Рецепт Печеня з яловичини з часником фото

Печеня з яловичини з часником
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Печеня з яловичини з часником - оригінальний рецепт. За такого способу я раніше ніколи не готувала, але мені він дуже сподобався. Яловичина виходить м'яка і дуже ароматна.

Опис приготування:

Печеня з яловичини з часником готується приблизно два з половиною години, але м'ясо виходить м'яким і ніжним. Варити яловичину потрібно на повільному вогні. Мені навіть більше подобається робити це в пароварці. Результат точно буде відмінним. Потім готове м'ясо поділіть на маленькі шматочки і запечіть в духовці. Можна додати масло перед запіканням. Запікати м'ясо потрібно близько півгодини. Подавати печеня з яловичини з часником можна з будь-яким гарніром на свій смак! Дуже корисно їсти м'ясо з овочами. Успіхів і приємного апетиту!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вода - За смаком
печеня з яловичини з часником - фото крок 1
М'ясо помийте і покладіть в каструлю, додайте подрібнену цибулю і часник.
печеня з яловичини з часником - фото крок 2
Додайте спеції.
печеня з яловичини з часником - фото крок 3
Залити холодною водою і довести до кипіння.
печеня з яловичини з часником - фото крок 4
М'ясо варити дві години повільному вогні. М'ясо повинно легко відділятися виделкою. Наріжте м'ясо на дрібні шматочки.
печеня з яловичини з часником - фото крок 5
М'ясо укласти в деко, долити трохи бульйону. Запікати при 200 градусах 30 хвилин до золотистого кольору.
печеня з яловичини з часником - фото крок 6
Печеня з яловичини з часником подайте зі шпинатом і квасолею.

Схожі рецепти