Печеня з яловичини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо потрібно ситно і смачно нагодувати гостей або домашніх, то прочитайте, як приготувати печеню з яловичини з картоплею, багато зусиль і здібностей від вас приготування не потребує, впораються і початківці!
Мені здається, що це найпростіший рецепт печені з яловичини з картоплею, який я бачила. Трохи жірновато виходить, так тут продукти більше обсмажуються, ніж гасяться, але зате як же це смачно! Так що, я думаю, в особливих випадках можна і побалувати себе!
1. Картопля моєму і чистимо. Нарізаємо, як звикли, але бажано тонший, це значно прискорить підготовку. М'ясо, якщо необхідно, дістаємо розморозитися і нарізаємо невеликими шматочками.
2. Цибуля також чистимо і нарізаємо тоненькими півкільцями.
3. Ставимо на плиту сковороду, і прогріваємо 2 ст. Ложки рослинної олії. Засмажуємо на ньому цибулю.
4. Коли цибуля стане золотистим, його виймаємо, і в цій же сковороді обсмажити яловичину, поки вся зайва рідина не випарується. Додамо ще 2 ложки олії, і смажимо до появи скоринки.
5. Тепер половину цибулі викладаємо в один шар на яловичину. Солимо і перчимо.
6. Наступний шар - картоплі. Її також солимо і перчимо. Наверх - лук.
7. Заливаємо водою (або бульйоном), і довести до кипіння під кришкою. Потім вогонь варто зменшити і тушкувати страву ще від півгодини до сорока хвилин, - поки і картопля, і м'ясо не стануть м'якими.
Готово! Здорово подавати таке блюдо до всіляких овочевих салатів, посипавши зеленню, з приводу і без Сподіваюся, вам цей рецепт приготування печені з яловичини з картоплею сподобається. Хай щастить!
- Яловичина - 400 грам
- Картопля - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Вода - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Картопля моєму і чистимо. Нарізаємо, як звикли, але бажано тонший, це значно прискорить підготовку. М'ясо, якщо необхідно, дістаємо розморозитися і нарізаємо невеликими шматочками.
2. Цибуля також чистимо і нарізаємо тоненькими півкільцями.
3. Ставимо на плиту сковороду, і прогріваємо 2 ст. Ложки рослинної олії. Засмажуємо на ньому цибулю.
4. Коли цибуля стане золотистим, його виймаємо, і в цій же сковороді обсмажити яловичину, поки вся зайва рідина не випарується. Додамо ще 2 ложки олії, і смажимо до появи скоринки.
5. Тепер половину цибулі викладаємо в один шар на яловичину. Солимо і перчимо.
6. Наступний шар - картоплі. Її також солимо і перчимо. Наверх - лук.
7. Заливаємо водою (або бульйоном), і довести до кипіння під кришкою. Потім вогонь варто зменшити і тушкувати страву ще від півгодини до сорока хвилин, - поки і картопля, і м'ясо не стануть м'якими.
Готово! Здорово подавати таке блюдо до всіляких овочевих салатів, посипавши зеленню, з приводу і без Сподіваюся, вам цей рецепт приготування печені з яловичини з картоплею сподобається. Хай щастить!