Печеня з соєвого м'яса з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні грибочки в поєднанні з корисним соєвим м'ясом - просто пальчики оближеш! Спробували НЕ минулого тижня приготувати цю страву, дуже сподобалось. Із задоволенням ділюся рецептом.
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування печені з соєвого м'яса з грибами.
1. Соєве м'ясо проваріть в м'ясному бульйоні 5-7 хвилин. (можна і в звичайній воді з додаванням солі і спецій). Готове м'ясо злегка відіжміть від надлишків вологи і охолодіть.
2. Відварене соєве м'ясо запаніруйте в борошні й обсмажте в олії до золотистої скоринки.
3. Цибулю дрібно поріжте, пасеруйте в маслі.
4. Змішайте цибулю, смажене соєве м'ясо і порізані скибочками гриби. Залийте цю суміш бульйоном, в якому варилося м'ясо, з додаванням білого вина і гірчиці. Добре перемішайте і протушкувати на середньому вогні близько 15 хвилин до готовності.
Готове жарке перед подачею на стіл полийте сметаною. При бажанні можна прикрасити свіжою зеленню. Смачного!
- Соєве м'ясо - 200 грам
- Гриби - 500 грам
- Крем - 0, 5 склянки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Біле вино - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Перець, сіль - За смаком
1. Соєве м'ясо проваріть в м'ясному бульйоні 5-7 хвилин. (можна і в звичайній воді з додаванням солі і спецій). Готове м'ясо злегка відіжміть від надлишків вологи і охолодіть.
2. Відварене соєве м'ясо запаніруйте в борошні й обсмажте в олії до золотистої скоринки.
3. Цибулю дрібно поріжте, пасеруйте в маслі.
4. Змішайте цибулю, смажене соєве м'ясо і порізані скибочками гриби. Залийте цю суміш бульйоном, в якому варилося м'ясо, з додаванням білого вина і гірчиці. Добре перемішайте і протушкувати на середньому вогні близько 15 хвилин до готовності.
Готове жарке перед подачею на стіл полийте сметаною. При бажанні можна прикрасити свіжою зеленню. Смачного!