Рецепт Печеня з соєвого м'яса з грибами фото

Печеня з соєвого м'яса з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Бобові , Соя
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжні грибочки в поєднанні з корисним соєвим м'ясом - просто пальчики оближеш! Спробували НЕ минулого тижня приготувати цю страву, дуже сподобалось. Із задоволенням ділюся рецептом.

Опис приготування:

Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування печені з соєвого м'яса з грибами.

1. Соєве м'ясо проваріть в м'ясному бульйоні 5-7 хвилин. (можна і в звичайній воді з додаванням солі і спецій). Готове м'ясо злегка відіжміть від надлишків вологи і охолодіть.

2. Відварене соєве м'ясо запаніруйте в борошні й обсмажте в олії до золотистої скоринки.

3. Цибулю дрібно поріжте, пасеруйте в маслі.

4. Змішайте цибулю, смажене соєве м'ясо і порізані скибочками гриби. Залийте цю суміш бульйоном, в якому варилося м'ясо, з додаванням білого вина і гірчиці. Добре перемішайте і протушкувати на середньому вогні близько 15 хвилин до готовності.

Готове жарке перед подачею на стіл полийте сметаною. При бажанні можна прикрасити свіжою зеленню. Смачного!

  • Соєве м'ясо - 200 грам
  • Гриби - 500 грам
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Біле вино - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Перець, сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування печені з соєвого м'яса з грибами.

1. Соєве м'ясо проваріть в м'ясному бульйоні 5-7 хвилин. (можна і в звичайній воді з додаванням солі і спецій). Готове м'ясо злегка відіжміть від надлишків вологи і охолодіть.

2. Відварене соєве м'ясо запаніруйте в борошні й обсмажте в олії до золотистої скоринки.

3. Цибулю дрібно поріжте, пасеруйте в маслі.

4. Змішайте цибулю, смажене соєве м'ясо і порізані скибочками гриби. Залийте цю суміш бульйоном, в якому варилося м'ясо, з додаванням білого вина і гірчиці. Добре перемішайте і протушкувати на середньому вогні близько 15 хвилин до готовності.

Готове жарке перед подачею на стіл полийте сметаною. При бажанні можна прикрасити свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти