Рецепт Рубаний біфштекс з соєвого м'яса фото

Рубаний біфштекс з соєвого м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Буряк , Овочі , Цибуля , Червона цибуля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ви здивуєтеся приємному почуттю легкості і ситості одночасно, адже соєве м'ясо не можна назвати важкою їжею. Відмінний варіант для тих, хто дотримується посту, або хоче урізноманітнити свій раціон.

Опис приготування:

Соєве м'ясо треба відварити відповідно до інструкції на упаковці, потім порубати, змішати з овочами і зліпити біфштекси. А запікати біфштекси будемо в духовці.

  • Соєве м'ясо (краще фарш) - 200 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Сода - 2 грами
  • Сіль, спеції - За смаком
рубаний біфштекс з соєвого м'яса - фото крок 1
1. У киплячій підсоленій воді відварюємо соєве м'ясо, відкидаємо його на друшляк і злегка віджимаємо.
рубаний біфштекс з соєвого м'яса - фото крок 2
2. Дрібно нарізану цибулю пасеруємо на рослинній олії до золотистого кольору.
рубаний біфштекс з соєвого м'яса - фото крок 3
3. До цибулі додаємо соєве м'ясо, обсмажуємо 5 хвилин, постійно помішуючи.
рубаний біфштекс з соєвого м'яса - фото крок 4
4. Дрібно нарізаємо болгарський перець.
рубаний біфштекс з соєвого м'яса - фото крок 5
5. Соєве м'ясо і цибулю подрібнюємо блендером, додаємо дрібно нарізаний болгарський перець, трохи зелені, соду, спеції. Все перемішуємо, прибираємо в холодильник на годину. Далі формуємо з отриманої маси біфштекси і викладаємо у форму для запікання, попередньо змащену олією.
рубаний біфштекс з соєвого м'яса - фото крок 6
6. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 20-30 хвилин до утворення золотистої скоринки.
рубаний біфштекс з соєвого м'яса - фото крок 7
7. При подачі можна прикрасити зеленню.

Схожі рецепти