Рецепт Рубаний біфштекс з соєвого м'яса фото

Рубаний біфштекс з соєвого м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Буряк, Овочі, Цибуля, Червона цибуля
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ви здивуєтеся приємному почуттю легкості і ситості одночасно, адже соєве м'ясо не можна назвати важкою їжею. Відмінний варіант для тих, хто дотримується посту, або хоче урізноманітнити свій раціон.

Соєве м'ясо треба відварити відповідно до інструкції на упаковці, потім порубати, змішати з овочами і зліпити біфштекси. А запікати біфштекси будемо в духовці.

  • Соєве м'ясо (краще фарш) - 200 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Сода - 2 грами
  • Сіль, спеції - За смаком
рубаний біфштекс з соєвого м'яса - фото крок 1
1. У киплячій підсоленій воді відварюємо соєве м'ясо, відкидаємо його на друшляк і злегка віджимаємо.
рубаний біфштекс з соєвого м'яса - фото крок 2
2. Дрібно нарізану цибулю пасеруємо на рослинній олії до золотистого кольору.
рубаний біфштекс з соєвого м'яса - фото крок 3
3. До цибулі додаємо соєве м'ясо, обсмажуємо 5 хвилин, постійно помішуючи.
рубаний біфштекс з соєвого м'яса - фото крок 4
4. Дрібно нарізаємо болгарський перець.
рубаний біфштекс з соєвого м'яса - фото крок 5
5. Соєве м'ясо і цибулю подрібнюємо блендером, додаємо дрібно нарізаний болгарський перець, трохи зелені, соду, спеції. Все перемішуємо, прибираємо в холодильник на годину. Далі формуємо з отриманої маси біфштекси і викладаємо у форму для запікання, попередньо змащену олією.
рубаний біфштекс з соєвого м'яса - фото крок 6
6. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 20-30 хвилин до утворення золотистої скоринки.
рубаний біфштекс з соєвого м'яса - фото крок 7
7. При подачі можна прикрасити зеленню.

Схожі рецепти