Рецепт Рубаний біфштекс по-Гольштейнських фото

Рубаний біфштекс по-Гольштейнських
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Рубаний біфштекс по-Гольштейнських - це щось на зразок наших тривіальних котлет, проте трохи цікавіше і оригінальніше. Австрійське національне блюдо.

Опис приготування:

Рубаний біфштекс по-Гольштейнських (назва занадто довге - будинки ми називаємо це блюдо просто біфштексом по-австрійськи) - це одне з моїх найулюбленіших страв з фаршу. Пригощав цими біфштексами своїх гостей безліч разів - завжди відгуки були тільки захопленими. Що ж, ділюся з вами своїм вдалим рецептом - упевнений, у вас вийде не гірше Удачі!

  • Свинячий фарш - 200 грам
  • Кріп - 25 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Фарш із яловичини - 200 грам
  • Петрушка - 25 грам
  • Цибуля зелена - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 6 штук
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Сіль морська - 1 Чайна ложка
  • Куряче яйце - 5 штук
рубаний біфштекс по-Гольштейнських - фото крок 1
Цибуля чистий. Дві цибулини дрібно нарізаємо, чотири цибулини поки залишаємо в спокої.
рубаний біфштекс по-Гольштейнських - фото крок 2
Змішуємо фарш, дрібно нарізану цибулю і одне яйце. Солимо, перчимо і месім фарш. Чим краще будете місити - тим смачніше вийдуть біфштекси
рубаний біфштекс по-Гольштейнських - фото крок 3
Потім додаємо до фаршу дрібно посічену зелень.
рубаний біфштекс по-Гольштейнських - фото крок 4
З фаршу формуємо 4 біфштекса однакового розміру. Розміром вони будуть десь з долоню.
рубаний біфштекс по-Гольштейнських - фото крок 5
Обсмажуємо біфштекси в вершковому маслі з обох боків до утворення рум'яної скоринки на середньому вогні. Коли скоринка утворюється - знімаємо з вогню і поки відставляємо.
рубаний біфштекс по-Гольштейнських - фото крок 6
Чотири цибулини нарізаємо кільцями.
рубаний біфштекс по-Гольштейнських - фото крок 7
Обсмажуємо цибулю в тій же сковороді, в якій тільки що смажилися наші біфштекси. Буквально 3 хвилини - до золотистости.
рубаний біфштекс по-Гольштейнських - фото крок 8
Власне, тепер залишаються тільки справи сервіровочні. Викладаємо на тарілку наш біфштекс, зверху присипаємо його обсмаженою цибулею, а наверх кладемо обсмажене яйце. Присипаємо зеленню - і подаємо. Приємного!

Схожі рецепти