Рецепт Біфштекс рубаний з яловичини фото

Біфштекс рубаний з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Соковитий, смачний і швидкий біфштекс. Спеції підкреслюють смак м'яса, роблячи його більш яскравим і насиченим. Справжня чоловіча страва. Пробуйте!

Опис приготування:

Рубаний біфштекс з яловичини готується за кілька хвилин. Змішайте яловичий фарш з рубаним луком і яйцем, додайте сіль і перець за смаком. Вимішайте фарш, додавши молоко. Сформуйте плоскі біфштекси, товщиною близько півтора сантиметрів. Обваляйте в борошні й обсмажте на розпеченому рослинному маслі з двох сторін, по 2-3 хвилини на кожну. Подавайте на стіл гарячим з яєчнею. Смачного!

  • Фарш із яловичини - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
біфштекс рубаний з яловичини - фото крок 1
Цибулю дрібно порубати.
біфштекс рубаний з яловичини - фото крок 2
Змішайте яловичий фарш з цибулею і яйцем, посоліть і поперчіть за смаком.
біфштекс рубаний з яловичини - фото крок 3
Додайте молоко.
біфштекс рубаний з яловичини - фото крок 4
Сформуйте з фаршу плоскі коржі приблизно 1, 5 см. Товщиною і обваляйте в борошні.
біфштекс рубаний з яловичини - фото крок 5
Розігрійте на сковороді рослинне масло і смажте біфштекси 2-3 хвилини.
біфштекс рубаний з яловичини - фото крок 6
Потім переверніть і обсмажте іншу сторону. Підсмажте до рубаного біфштексу яєчню і подавайте на стіл.

Схожі рецепти