Біфштекс рубаний з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий, смачний і швидкий біфштекс. Спеції підкреслюють смак м'яса, роблячи його більш яскравим і насиченим. Справжня чоловіча страва. Пробуйте!
Рубаний біфштекс з яловичини готується за кілька хвилин. Змішайте яловичий фарш з рубаним луком і яйцем, додайте сіль і перець за смаком. Вимішайте фарш, додавши молоко. Сформуйте плоскі біфштекси, товщиною близько півтора сантиметрів. Обваляйте в борошні й обсмажте на розпеченому рослинному маслі з двох сторін, по 2-3 хвилини на кожну. Подавайте на стіл гарячим з яєчнею. Смачного!
- Фарш із яловичини - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 150 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Цибулю дрібно порубати.
Змішайте яловичий фарш з цибулею і яйцем, посоліть і поперчіть за смаком.
Додайте молоко.
Сформуйте з фаршу плоскі коржі приблизно 1, 5 см. Товщиною і обваляйте в борошні.
Розігрійте на сковороді рослинне масло і смажте біфштекси 2-3 хвилини.
Потім переверніть і обсмажте іншу сторону. Підсмажте до рубаного біфштексу яєчню і подавайте на стіл.