Бефстроганов з соєвого м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Одним з кращих рецептів з використанням соєвого м'яса, на мою думку, є рецепт бефстроганова. Блюдо прекрасно "дружить" з будь-якими гарнірами, будь-то картопля, рис або макарони.
До вашої уваги - простий рецепт приготування бефстроганова з соєвого м'яса. Відваріть соєве м'ясо до готовності, а потім замаринуйте його в гірчиці, майонезі та спеціях. Обсмажте на сковороді цибулю і моркву, додайте м'ясо і сметану, тушкуйте до готовності. На гарнір - спагетті, картопля, рис або гречка. Гарного вам дня!
- Соєве м'ясо - 100 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 50 грам
- Вода - 75 мілілітрів
- Крем - 2 Ст. Ложки
Заливаємо соєве м'ясо окропом, варимо 20 хвилин при відкритій кришці.
Відкидаємо м'ясо на друшляк, злегка віджимаємо, щоб пішла зайва рідина.
Дрібно нарізаємо м'ясо і кладемо в глибоку тарілку. Поливаємо соком лимона, додаємо гірчицю, майонез, сіль і перець. Перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин.
Дрібно наріжте цибулю і обсмажте 5 хвилин до м'якості.
Додайте терту моркву, готуйте ще пару хвилин, помішуючи.
Засипаємо м'ясо і готуємо ще 10 хвилин, помішуючи.
Прийшла черга сметани додаємо її і перемішуємо. Вливаємо трохи води, тушкуємо під кришкою до готовності.
Смачного!