Каррі з соєвого м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанські страви останнім часом набирають популярність, особливо в зв'язку з доступністю такого продукту, як соєве м'ясо. Сьогодні ми спробуємо приготувати страву з нього в стилі індійської кухні.
Як приготувати каррі з соєвого м'яса?
1. Промийте шматочки соєвого м'яса під проточною водою, замочіть в теплій воді на 10 хвилин. Злийте воду, відіжміть сою і знову замочіть на 5 хвилин.
2. Очистіть і поріжте великими шматками картопля. Обсмажте його на рослинному маслі до золотистого кольору.
3. Нагрійте в сковороді олію, додайте в нього спеції - корицю, koriandr, порошок чилі, а також цибулю і часник. Обсмажуйте кілька хвилин, помішуючи.
4. Поріжте помідор і додайте в сковороду зі спеціями, обсмажте, помішуючи, протягом двох хвилин. Я раджу зняти з помідора шкірку, щоб вона потім не згорнулася і не псувала естетичні і смакові якості страви. Для цього опустіть помідор в окріп, а потім в холодну воду. Шкірочка легко відійде, треба лише зачепити її ножем.
5. Змішайте картоплю і соєве м'ясо, додайте в каструлю спеції з помідором. Влийте півсклянки теплої води і протушкувати кілька хвилин на середньому вогні.
Перед подачею на стіл каррі злегка остудіть, як гарнір можна використовувати рис.
Можна при приготуванні також додавати різні овочі на ваш смак - морква, квасоля, кольорову капусту, всіх їх треба обсмажити в маслі.
Блюдо готово! Смачного!
- Шматочки соєвого м'яса - 1 Склянка
- Картопля - 2 штуки
- Дрібно нарізану цибулю - 4 Ст. Ложки
- Помідор - 1 штука
- Обкладинка - 1 щіпка
- Koriandr - 1 щіпка
- Порошок чилі - 1 щіпка
- Сушений імбир - 1 щіпка
- Рубаний часник - 1 Чайна ложка
- Сіль, олія - За смаком
1. Промийте шматочки соєвого м'яса під проточною водою, замочіть в теплій воді на 10 хвилин. Злийте воду, відіжміть сою і знову замочіть на 5 хвилин.
2. Очистіть і поріжте великими шматками картопля. Обсмажте його на рослинному маслі до золотистого кольору.
3. Нагрійте в сковороді олію, додайте в нього спеції - корицю, koriandr, порошок чилі, а також цибулю і часник. Обсмажуйте кілька хвилин, помішуючи.
4. Поріжте помідор і додайте в сковороду зі спеціями, обсмажте, помішуючи, протягом двох хвилин. Я раджу зняти з помідора шкірку, щоб вона потім не згорнулася і не псувала естетичні і смакові якості страви. Для цього опустіть помідор в окріп, а потім в холодну воду. Шкірочка легко відійде, треба лише зачепити її ножем.
5. Змішайте картоплю і соєве м'ясо, додайте в каструлю спеції з помідором. Влийте півсклянки теплої води і протушкувати кілька хвилин на середньому вогні.
Перед подачею на стіл каррі злегка остудіть, як гарнір можна використовувати рис.
Можна при приготуванні також додавати різні овочі на ваш смак - морква, квасоля, кольорову капусту, всіх їх треба обсмажити в маслі.
Блюдо готово! Смачного!