Рецепт Печеня зі свинини з картоплею і грибами фото

Печеня зі свинини з картоплею і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Складно уявити собі святковий стіл без хорошого, ситного гарячого. Таке блюдо зазвичай не готуєш в буденний день, а робиш його тільки по особливих випадках для всіх гостей.

Опис приготування:

Нещодавно я вирішила вивчити, як приготувати печеню зі свинини з картоплею і грибами. Тепер ділюся цим рецептом з вами. На вечерю таке гаряче теж буде вдалим рішенням. Воно з одного боку простий, а з іншого - досить урочисте. Спробуйте і інше м'ясо в приготуванні цієї страви.

  • Свинина грудинка - 500 грам
  • Картопля - 1 кілограм
  • Печериці - 150 грам
  • Ріпчаста цибуля - 50 грам
  • Морква - 50 грам
  • Рослинна олія - 70 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
печеня зі свинини з картоплею і грибами - фото крок 1
М'ясо промийте, наріжте шматочками в 4 см. Обсмажте його в олії до золотистої скоринки.
печеня зі свинини з картоплею і грибами - фото крок 2
Картопля помийте, почистіть і наріжте великими кубиками.
печеня зі свинини з картоплею і грибами - фото крок 3
Лук почистіть і досить крупно наріжте. Печериці помийте і крупно наріжте.
печеня зі свинини з картоплею і грибами - фото крок 4
Чистий, помийте і крупно натріть моркву. Додайте її до м'яса на сковороду разом з цибулею. Все перемішайте і продовжуйте смажити.
печеня зі свинини з картоплею і грибами - фото крок 5
Через хвилин 7 вимкніть плиту. Зберіть блюдо. У каструлю на дно покладіть картоплю, далі - інгредієнти зі сковороди, а в кінці - гриби. Все посоліть і поперчіть.
печеня зі свинини з картоплею і грибами - фото крок 6
Накрийте каструлю кришкою і поставте в духовку при 180 градусах. Запікайте приблизно півтори години.
печеня зі свинини з картоплею і грибами - фото крок 7
Блюдо подавайте, посипавши дрібно нарубаної зеленню. Смачного!

Схожі рецепти