Гавайское печеня з свинини
(покроковий рецепт з фото)
Перший раз у своєму житті буду пробувати гавайську кухню (гавайська заморожена суміш з пакета не вважається). Вирішила зробити гаряче блюдо, яке в підсумку дуже сподобалося моєму чоловікові.
Тільки обов'язково паралельно відваріть рис як гарнір. Він підкреслить яскравий смак страви і додасть всій трапезі збалансованість. Але для початку вам варто дізнатися про те, як приготувати гавайське печеня з свинини. Що характерно для цієї країни, так це контраст фруктів, пікантних добавок і м'яса. Дуже незвично і безумовно смачно.
- Свинина - 300 грам (м'якоть)
- Ананас консервований - 200 грам
- Сік ананасовий - 120 грам
- Імбир - 20 грам
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Болгарський перець - 2 штуки
- Морква по-корейськи - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
Свинину промийте і наріжте кубиками.
М'ясо обсмажте в олії протягом 15 хвилин, іноді помішуючи.
Перець промийте. Видаліть з нього перетинки і насіння, а потім наріжте овоч соломкою.
Часник очистіть і подрібніть.
У мисці змішайте сік з крохмалем і соєвим соусом.
На сковороду додайте моркву, часник, порізаний ананас, перець і натертий імбир. Смажте блюдо 5 хвилин, Переміщення.
В кінці влийте сік. Перемішайте і смажте ще 1 хвилину. Смачного!