Рецепт Гавайское печеня з свинини фото

Гавайское печеня з свинини
(покроковий рецепт з фото)

Гавайська кухня
М'ясо, Свинина, Фрукти, Ананас
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Перший раз у своєму житті буду пробувати гавайську кухню (гавайська заморожена суміш з пакета не вважається). Вирішила зробити гаряче блюдо, яке в підсумку дуже сподобалося моєму чоловікові.

Тільки обов'язково паралельно відваріть рис як гарнір. Він підкреслить яскравий смак страви і додасть всій трапезі збалансованість. Але для початку вам варто дізнатися про те, як приготувати гавайське печеня з свинини. Що характерно для цієї країни, так це контраст фруктів, пікантних добавок і м'яса. Дуже незвично і безумовно смачно.

  • Свинина - 300 грам (м'якоть)
  • Ананас консервований - 200 грам
  • Сік ананасовий - 120 грам
  • Імбир - 20 грам
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Морква по-корейськи - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
гавайское печеня з свинини - фото крок 1
Свинину промийте і наріжте кубиками.
гавайское печеня з свинини - фото крок 2
М'ясо обсмажте в олії протягом 15 хвилин, іноді помішуючи.
гавайское печеня з свинини - фото крок 3
Перець промийте. Видаліть з нього перетинки і насіння, а потім наріжте овоч соломкою.
гавайское печеня з свинини - фото крок 4
Часник очистіть і подрібніть.
гавайское печеня з свинини - фото крок 5
У мисці змішайте сік з крохмалем і соєвим соусом.
гавайское печеня з свинини - фото крок 6
На сковороду додайте моркву, часник, порізаний ананас, перець і натертий імбир. Смажте блюдо 5 хвилин, Переміщення.
гавайское печеня з свинини - фото крок 7
В кінці влийте сік. Перемішайте і смажте ще 1 хвилину. Смачного!

Схожі рецепти