Печеня зі свинини з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Свиняче м'ясо виходить неймовірно ніжним. А вершки і овочі утворюють чудовий соус, який робить смак просто непередаваним. Це потрібно просто спробувати.
Печеня зі свинини з овочами готуйте так: складіть у форму для запікання відварений до напівготовності картоплю і часточки перцю. Полийте сумішшю спецій і викладіть м'ясо. Поперчіть і запечіть 40 хвилин в духовці при 180 градусах. Потім свинину викладіть на тарілку і накрийте фольгою. А до овочів додайте вершки, петрушку і поверніть в духовку ще на 10 хвилин. Подавайте м'ясо з овочами, полив їх соусом. Смачного!
- Картопля - 800 грам
- Свинина - 1 кілограм
- Болгарський перець - 2 штуки
- Гірчичний - 0, 25 склянки
- Подрібнена петрушка - 0, 25 склянки
- Бульйон курячий - 0, 3 склянки
- Вершки - 0, 5 склянки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Картоплю відварити до напівготовності.
Перець порізати великими шматочками і разом з картоплею складіть у форму для запікання.
Змішайте гірчицю, олія, бульйон, сіль і перець і вилийте цю суміш на овочі. Струсіть форму, щоб рівномірно розподілити спеції.
На овочі викладіть м'ясо, поперчіть і відправте на 40 хвилин в духовку при 180 градусах.
Потім свинину викладіть на тарілку і накрийте фольгою.
А до овочів додайте вершки, петрушку і поверніть в духовку ще на 10 хвилин. Подавайте м'ясо з овочами, полив їх соусом.