Печеня зі свинини, фаршироване яблуками і журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є хороший шматок свинини і ви хочете здивувати гостей дуже смачним блюдом, то забирайте цей перевірений рецепт. Печеня зі свинини, фаршироване яблуками і журавлиною - смакота!
Якщо потрібно смачна страва для особливого випадку, приготуйте печеня з свинини, фаршироване яблуками і журавлиною. Ділюся дуже смачним рецептом, як приготувати це диво. М'ясо можна брати будь-який: спинку, шийку, окіст. Родзинка страви - це начинка і соус. Кислота оцту, яблук і журавлини пом'якшує будь-яке м'ясо, надає йому соковитість, а сидр цікавий смак. Замість сидру можна додати яблучний сік, я так робила, це абсолютно не псує смак, але з сидром смак яскравіше. На гарнір відмінно підійдуть свіжі або запечені на грилі овочі. Спробуйте цей рецепт, я думаю ви залишитеся задоволені!
- Свинина - 1 кілограм
- Яблука - 2 штуки
- Журавлина sushenaya - 1 Ст. Ложка
- Гірчиця в зернах - 1 Ст. Ложка
- Тамариски - 1 Склянка
- Корінь імбиру - 20 грам
- Ускус столовий - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
- Перець червоний сушений - 1 щіпка
Підготуємо м'ясо. Шматочок розріжте з трьох сторін, щоб вийшов рівний пласт. Відбийте молоточком, щоб по товщині м'ясо було однаковим.
Яблука поріжте дрібно, додайте сушену журавлину, цукор і перемішайте. Наша начинка повинна пустити сік.
Потім перекладіть начинку в глибокий сотейник, додайте сидр, оцет, імбир, гірчицю і спеції. Доведіть до кипіння, проваріть хвилин 5-7.
Перекладіть яблука з ягодами в чашу блендера і подрібніть в кашку. Сироп поверніть на вогонь і випарюйте. Сиропу повинно залишитися вдвічі менше.
М'ясо посоліть, посипте перчиком, а зверху рівномірним шаром викладіть яблучно-ягідну начинку.
Акуратно загортаючи плівку, скрутіть м'ясо в рулет. Тепер красиво перев'яжіть шнурком, так рулет не втратить форму і начинка залишиться всередині. Змастіть сиропом по всій поверхні.
Загорніть рулет у фольгу в декілька шарів. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на 1 час.
Через годину розгорніть фольгу і знову змастіть сиропом. Надішліть на 15 хвилин назад в духовку.
Дістаньте м'ясо з духовки, загорніть знову в фольгу і дайте відпочити хвилин 10. Блюдо готово!