Рецепт Філе курки фаршироване фото

Філе курки фаршироване
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Куряче філе , Апельсин
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Фаршироване апельсинами куряче філе - прекрасне блюдо, яке підійде для святкового столу. Ніжне куряче м'ясо добре поєднується з цитрусовими. Готується блюдо дуже просто, спробуйте!

Опис приготування:

Куряче філе нарізається порційними шматочками, кожен шматочок відбиваємо і солимо. Фаршируємо філе м'якоттю апельсина, кожну порцію скручуємо рулетиком. Далі готуємо страву на пару приблизно 15 хвилин. Подаємо до столу зі свіжою зеленню. Хай щастить!

  • Куряче філе - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
філе курки фаршироване - фото крок 1
Філе розрізаємо на плоскі і довгі порційні шматочки. Кожен шматочок злегка відбиваємо і солимо.
філе курки фаршироване - фото крок 2
Апельсин промиваємо та нарізаємо часточками, шкурку видаляємо.
філе курки фаршироване - фото крок 3
Загортаємо м'якоть апельсина в куряче філе і отримуємо невеликі рулетики.
філе курки фаршироване - фото крок 4
Блюдо готується на пару (в пароварці) приблизно 15 хвилин.
філе курки фаршироване - фото крок 5
Подаємо до столу зі свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти