Філе курки фаршироване
(покроковий рецепт з фото)
Фаршироване апельсинами куряче філе - прекрасне блюдо, яке підійде для святкового столу. Ніжне куряче м'ясо добре поєднується з цитрусовими. Готується блюдо дуже просто, спробуйте!
Куряче філе нарізається порційними шматочками, кожен шматочок відбиваємо і солимо. Фаршируємо філе м'якоттю апельсина, кожну порцію скручуємо рулетиком. Далі готуємо страву на пару приблизно 15 хвилин. Подаємо до столу зі свіжою зеленню. Хай щастить!
- Куряче філе - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
Філе розрізаємо на плоскі і довгі порційні шматочки. Кожен шматочок злегка відбиваємо і солимо.
Апельсин промиваємо та нарізаємо часточками, шкурку видаляємо.
Загортаємо м'якоть апельсина в куряче філе і отримуємо невеликі рулетики.
Блюдо готується на пару (в пароварці) приблизно 15 хвилин.
Подаємо до столу зі свіжою зеленню. Смачного!