Куряче філе фаршироване
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе можна фарширувати по-різному: овочами, фруктами, грибами, сиром. Сьогодні в якості начинки я вибрала печериці з сиром.
Філе вимийте і висушіть серветкою. Зробіть розріз. Вкладіть туди сир, гриби і масло, заколите зубочистками край (дуже щільно). Обсмажте і запечіть філе до готовності.
- Куряче філе - 1 штука
- Печериці - 30 грам
- Сир - 30 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте продукти.
У курячому філе зробіть надріз у вигляді кишеньки. Посоліть зсередини, додайте ароматні спеції. Покладіть шматочок масла і сиру.
Додайте порізані гриби, закрийте кишеньку.
Заколіть щільно зубочистками. Зовні посоліть і приправте спеціями.
Обсмажте філе на сильному вогні з усіх боків, щоб м'ясо встигло "схопитися" .
Запікайте в духовці при 220 градусах 20 хвилин до готовності. Готово! Подавайте до столу в гарячому вигляді.