Рецепт Куряче філе фаршироване фото

Куряче філе фаршироване
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою

Куряче філе можна фарширувати по-різному: овочами, фруктами, грибами, сиром. Сьогодні в якості начинки я вибрала печериці з сиром.

Філе вимийте і висушіть серветкою. Зробіть розріз. Вкладіть туди сир, гриби і масло, заколите зубочистками край (дуже щільно). Обсмажте і запечіть філе до готовності.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Печериці - 30 грам
  • Сир - 30 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль, спеції, зелень - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
куряче філе фаршироване - фото крок 1
Підготуйте продукти.
куряче філе фаршироване - фото крок 2
У курячому філе зробіть надріз у вигляді кишеньки. Посоліть зсередини, додайте ароматні спеції. Покладіть шматочок масла і сиру.
куряче філе фаршироване - фото крок 3
Додайте порізані гриби, закрийте кишеньку.
куряче філе фаршироване - фото крок 4
Заколіть щільно зубочистками. Зовні посоліть і приправте спеціями.
куряче філе фаршироване - фото крок 5
Обсмажте філе на сильному вогні з усіх боків, щоб м'ясо встигло "схопитися" .
куряче філе фаршироване - фото крок 6
Запікайте в духовці при 220 градусах 20 хвилин до готовності. Готово! Подавайте до столу в гарячому вигляді.

Схожі рецепти