Рецепт Куряче філе, фаршироване абрикосами і сиром фото

Куряче філе, фаршироване абрикосами і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Філе курки часто фарширують різними продуктами. Це і сир, і гриби, і овочі. Спробуйте курку з фруктами. Солодкий і трохи кислий смак абрикосів відмінно відтіняють смак курячого м'яса.

Кількість порцій: 8
  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Консервовані абрикоси - 800 грам
  • Сир - 150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Спеції - За смаком (по бажанню)
  • Рослинна олія - За смаком (для обжарки)
куряче філе, фаршироване абрикосами і сиром - фото крок 1
1. Куряче філе вимити і злегка обсушити. Покласти в окремий посуд і засипати сіллю, перцем і спеціями. Перемішати і залишити на півгодини, щоб м'ясо просочилося спеціями.
куряче філе, фаршироване абрикосами і сиром - фото крок 2
2. Після того, як шматочки м'яса замаринувати, надрізати кожне філе, але не до кінця. Розгорнути філе, тоді шматочок вийде широким. На кожен шматочок м'яса покласти по 3 половинки абрикосов.
куряче філе, фаршироване абрикосами і сиром - фото крок 3
3. Сир натерти на дрібній тертці і посипати на абрикоси. Кожен шматок філе загорнути у вигляді рулетика. Щоб він не розкрився, закріпити рулет зубочисткою.
куряче філе, фаршироване абрикосами і сиром - фото крок 4
4. У сковорідці з розігрітим маслом обсмажити рулети з усіх боків, щоб вони трошки подрумянились.
куряче філе, фаршироване абрикосами і сиром - фото крок 5
5. У банку залишилися абрикоси. Наріжте їх соломкою. У сковорідку з рулетиками додати нарізані абрикоси і вилити туди ж абрикосовий сік. Закрити сковорідку кришкою і тушкувати на невеликому вогні близько 30 хвилин.

Схожі рецепти