Печеня з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
З індички можна приготувати досить просте блюдо - спекотне. На святковий стіл його не поставиш, але на обід або вечерю - це безпрограшний варіант. Чоловікам дуже подобається - ситно і смачно.
Дуже подобаються мені мультиварка, і готувати в ній одне задоволення і деякі страви готуються значно швидше. Ну а якщо немає настрою, то всі інгредієнти просто закидав в чашу мультиварки, вибрав режим готування і вуаля - смачне і ситне блюдо готове. Ось і рецепт приготування печені з індички в мультиварці - легкий спосіб ситно нагодувати всю сім'ю. Як приготувати печеню з індички в мультиварці смачно і швидко - все розказано в цьому рецепті. Читаємо, готуємо і обідаємо:)
- Філе індички - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Картопля - 3-4 штук
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
- Зелень - 1 пучок (кріп, петрушка)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Помиємо філе індички, поріжемо невеликими кубиками і відправимо в чашу мультиварки. Мультиварку виставимо в режим «Жарка» і зовсім небагато обсмажити філе на рослинній олії.
Поки смажиться індичка, почистимо і поріжемо кубиками морквину.
Часник можна пропустити через прес або дрібно-дрібно порізати ножем.
До жаркого нам знадобиться цибуля. Почистимо його і поріжемо кільцями або півкільцями.
Очистимо картопля, поріжемо невеликими кубиками.
Індичка вже злегка обсмажити, додамо до неї все нарізані овочі. Продовжуємо смажити ще хвилин 10. Помішуємо.
А тепер приготуємо заправку для жаркого: помідор, зелень, сіль і перець подрібнити за допомогою блендера. Хоча можна зелень дрібно порубати, а помідор подрібнити в блендері.
Овочі та філе індички заливаємо заправкою і ставимо режим «Гасіння» на 20 хвилин. Усе! Печеня з індички в мультиварці готове. Подавайте гарячим і з будь-яким салатом. Смачного!