Печеня з індички з картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Печеня з індички - це смачне і ситне блюдо, яке прекрасно підійде для сімейної вечері. Воно не вимагає гарніру, т.К. Містить в собі картопля. Так що це подвійно зручно!
Якщо вас зацікавило питання, як приготувати печеню з індички з картоплею в мультиварці, то відповідь на нього ви знайдете в цьому рецепті. Це просте, але дуже смачна страва сподобається і дітям, і дорослим. А на його приготування не доведеться витрачати багато часу і сил.
- Індичка - 500 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Гриби - 400 грам
- Сіль, лавровий лист, корінь петрушки - За смаком
Індичку порубати на частини. Промийте м'ясо під холодною водою і просушіть паперовими рушниками. Складіть індичку в чашу мультиварки.
Гриби замочіть в мисці з водою, потім промийте і очистіть. Наріжте на четвертинки. Додасте гриби до м'яса. Ви можете взяти будь-який сорт грибів, саме ароматне блюдо виходить з лісовими грибами.
Картопля вимийте, очистіть від шкірки, наріжте великими шматками або часточками і завантажте в чашу мультиварки. Посоліть все інгредієнти, покладіть лаврушку і корінь петрушки. Залийте склянкою окропу - і тушкуйте півтори години.