Рецепт Печеня з індички на сковороді фото

Печеня з індички на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Індичка, Птах
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Печеня

Вельми апетитне блюдо, повірте! Корисне м'ясо, овочі, ароматні спеції - у вас ще не потекли слинки? Готуємо швидко і смачно!

Печеня - дуже апетитне і ситне блюдо. А ви готували його з індички? Пропоную вам рецепт приготування печені з індички на сковороді. М'ясо індички вважається дієтичним, воно нежирне і, щоб воно швидше приготувалося і не було в результаті сухим, я пропоную замаринувати м'ясо на кілька годин. А ще краще, якщо ви замарінуете його з вечора. Рецепт приготування цієї страви нескладний, і фото кожного етапу це підтверджує. Дивимося їх, уважно читаємо опис і готуємо смачне блюдо. Удачі вам і приємного апетиту!

  • Філе індички - 300 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Цибуля пориста - 1 штука (використовуємо тільки білу частину )
  • Сіль - 2/3 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки (за смаком)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок(1-1, 5 ст ложки - для обсмажування м'яса, інше - для обсмажування овочів)
  • Вершкове масло - 50 грам
печеня з індички на сковороді - фото крок 1
Нарізаємо філе індички на невеликі кубики, складаємо в миску. Очищаємо ріпчасту цибулю, нарізаємо його півкільцями і додаємо до м'яса. Трохи солимо, перчимо і посипаємо сухими травами. Перемішуємо і даємо постояти кілька годин. Можна залишити на ніч у холодильнику.
печеня з індички на сковороді - фото крок 2
Добре розігріти сковороду з рослинним маслом і викласти на неї шматочки індички з цибулею.
печеня з індички на сковороді - фото крок 3
Коли шматочки м'яса злегка обсмажити, перемішуємо їх і зменшимо вогонь під сковорідкою. Накриваємо сковороду кришкою і даємо м'ясу протушкувати у власному соку до готовності.
печеня з індички на сковороді - фото крок 4
Поки м'ясо готується, можемо зайнятися овочами. Чистим картошку, очищаємо перець від насіння. Нарізаємо овочі кубиками. Ставимо на вогонь другу сковороду і розігріваємо суміш вершкового і рослинного масел.
печеня з індички на сковороді - фото крок 5
Обсмажте на розігрітій олії кубики картоплі.
печеня з індички на сковороді - фото крок 6
Додайте до картоплі нарізаний перець. Перемішайте і обсмажте хвилини 3-4.
печеня з індички на сковороді - фото крок 7
У цибулі порею використовуємо тільки білу частину, нарізаємо її тонкими кільцями.
печеня з індички на сковороді - фото крок 8
Викладаємо обсмажені овочі поверх м'яса індички, яке у нас вже практично готове. Посипаємо кільцями цибулі порею. Солимо, додаємо спеції і трохи води - приблизно півсклянки. Все добре перемішуємо і закриваємо сковороду кришкою. Тушкуємо наше спекотне на невеликому вогні до готовності картоплі.

Схожі рецепти