Рецепт Печеня з індички з картоплею фото

Печеня з індички з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Картопля
ПП рецепти
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Класичний рецепт печені з індички і картоплі. Нічого зайвого - все просто і легко. Готову страву дуже смачне і ситне. Спробуйте!

Опис приготування:

Готуйте печеня з індички так: спочатку замаринуйте м'ясо в суміші сметани, гірчиці, імбиру, лимонного соку і спецій протягом півгодини, а потім обсмажте на сильному вогні. Овочі порізати і складіть в горщики для запікання. Зверху викладіть м'ясо, посипте зеленню і додайте бульйон. Гасіть в духовці протягом 25 хвилин при 200 градусах. На стіл можна подати прямо в горщику. Смачного!

  • Індичка - 600 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Тертий імбир - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1, 5 Ст. Ложки
  • Подрібнена зелень - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон (курячий або з індички) - 200 мілілітрів
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
печеня з індички з картоплею - фото крок 1
Для маринаду змішайте сметану, гірчицю, тертий імбир, сік з лимона, сіль і poperčite.
печеня з індички з картоплею - фото крок 2
Поріжте індичку шматочками і помістіть в маринад на 30 хвилин.
печеня з індички з картоплею - фото крок 3
Тим часом поріжте картоплю, перець і моркву.
печеня з індички з картоплею - фото крок 4
Мариновану індичку обсмажте з двох сторін на добре розігрітій сковороді.
печеня з індички з картоплею - фото крок 5
У горщики для запікання викладіть порізані овочі, зверху шматочки м'яса, посипати подрібненою зеленню. Бульйон порівну поділіть між горщиками. Протушкувати в духовці протягом 25 хвилин при 200 градусах. На стіл можна подати прямо в горщику.

Схожі рецепти