Печеня з індички з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт печені з індички і картоплі. Нічого зайвого - все просто і легко. Готову страву дуже смачне і ситне. Спробуйте!
Готуйте печеня з індички так: спочатку замаринуйте м'ясо в суміші сметани, гірчиці, імбиру, лимонного соку і спецій протягом півгодини, а потім обсмажте на сильному вогні. Овочі порізати і складіть в горщики для запікання. Зверху викладіть м'ясо, посипте зеленню і додайте бульйон. Гасіть в духовці протягом 25 хвилин при 200 градусах. На стіл можна подати прямо в горщику. Смачного!
- Індичка - 600 грам
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Тертий імбир - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1, 5 Ст. Ложки
- Подрібнена зелень - 2 Ст. Ложки
- Бульйон (курячий або з індички) - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Для маринаду змішайте сметану, гірчицю, тертий імбир, сік з лимона, сіль і poperčite.
Поріжте індичку шматочками і помістіть в маринад на 30 хвилин.
Тим часом поріжте картоплю, перець і моркву.
Мариновану індичку обсмажте з двох сторін на добре розігрітій сковороді.
У горщики для запікання викладіть порізані овочі, зверху шматочки м'яса, посипати подрібненою зеленню. Бульйон порівну поділіть між горщиками. Протушкувати в духовці протягом 25 хвилин при 200 градусах. На стіл можна подати прямо в горщику.