Рецепт М'ясо в горщику з картоплею та грибами фото

М'ясо в горщику з картоплею та грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Яловичина , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'ясо в горщику з картоплею та грибами - це дуже смачно і ситно! Вам більше не доведеться готувати нічого іншого, адже в цій страві поєднується м'ясо і гарнір для повноцінної вечері.

Опис приготування:

Для цієї страви вам знадобиться нежирна яловичина. Слід зазначити, що готується вона досить довго. Тому, якщо ви хочете прискорити процес приготування, то просто замініть яловичину на курку. Тоді для запікання вам знадобиться всього тридцять хвилин. Як приготувати м'ясо в горщику з картоплею та грибами, читайте в цьому рецепті.

  • Яловичина - 600 грам
  • Картопля - 800 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Морква - 120 грам
  • Цибуля ріпчаста - 150 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
м'ясо в горщику з картоплею та грибами - фото крок 1
Яловичину вимийте і зачистите. Якщо вона на кістки, то відокремте м'якоть. Потім наріжте м'ясо на невеликі шматочки. У сковороді розігрійте половину порції рослинного масла і обсмажте на ньому яловичину.
м'ясо в горщику з картоплею та грибами - фото крок 2
Замочіть і почистіть гриби. Наріжте їх пластинками. Потім очистіть цибулю і моркву, вимийте їх. Наріжте овочі півкільцями. Припустіть їх в окремому посуді разом з грибами на рослинній олії.
м'ясо в горщику з картоплею та грибами - фото крок 3
Додайте в пасеровані овочі томатну пасту, обсмажуйте їх ще кілька хвилин. Викладіть обсмажене м'ясо і овочі в горщик.
м'ясо в горщику з картоплею та грибами - фото крок 4
Картопля очистіть і вимийте. Наріжте його великими шматками і покладіть до решти інгредієнтів. Часник почистіть і наріжте пластинками. Викладіть на картоплю, посоліть і поперчіть блюдо.
м'ясо в горщику з картоплею та грибами - фото крок 5
Налийте в горщик півсклянки води або ж овочевого бульйону. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів. Готуйте м'ясо з овочами в духовці півтори години.

Схожі рецепти