М'ясо в горщику з картоплею та грибами
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо в горщику з картоплею та грибами - це дуже смачно і ситно! Вам більше не доведеться готувати нічого іншого, адже в цій страві поєднується м'ясо і гарнір для повноцінної вечері.
Для цієї страви вам знадобиться нежирна яловичина. Слід зазначити, що готується вона досить довго. Тому, якщо ви хочете прискорити процес приготування, то просто замініть яловичину на курку. Тоді для запікання вам знадобиться всього тридцять хвилин. Як приготувати м'ясо в горщику з картоплею та грибами, читайте в цьому рецепті.
- Яловичина - 600 грам
- Картопля - 800 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Морква - 120 грам
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Печериці - 200 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Яловичину вимийте і зачистите. Якщо вона на кістки, то відокремте м'якоть. Потім наріжте м'ясо на невеликі шматочки. У сковороді розігрійте половину порції рослинного масла і обсмажте на ньому яловичину.
Замочіть і почистіть гриби. Наріжте їх пластинками. Потім очистіть цибулю і моркву, вимийте їх. Наріжте овочі півкільцями. Припустіть їх в окремому посуді разом з грибами на рослинній олії.
Додайте в пасеровані овочі томатну пасту, обсмажуйте їх ще кілька хвилин. Викладіть обсмажене м'ясо і овочі в горщик.
Картопля очистіть і вимийте. Наріжте його великими шматками і покладіть до решти інгредієнтів. Часник почистіть і наріжте пластинками. Викладіть на картоплю, посоліть і поперчіть блюдо.
Налийте в горщик півсклянки води або ж овочевого бульйону. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів. Готуйте м'ясо з овочами в духовці півтори години.