М'ясо в горщику з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Один з найбільш корисних способів готування м'яса - це гасіння в горщиках. А з картоплею таке блюдо може замінити цілий обід. Отже, до вашої уваги - рецепт м'яса в горщику з картоплею.
М'ясо в горщику з картоплею, приготоване за цим простим рецептом, завжди виходить смачним і ніжним. Всі корисні речовини в цій страві зберігаються завдяки такому способу готування. Блюдо дуже ситне, готується швидко. Тому цей рецепт такий популярний і улюблений багатьма господинями. Давайте приготуємо і спробуємо.
Рецепт:
1. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками і розкладаємо по горщикам. Кількість продуктів розраховане на 3 невеликих горщика.
2. Чистим овощи. Нарізаємо картоплю кубиками середньої величини. Приблизно 2*2 см. Морква трьом на тертці, а цибулю нарізаємо дрібними кубиками.
3. Розкладаємо овочі по горщикам. На м'ясо викладаємо картоплю, потім цибулю з морквою.
4. Солимо і посипаємо спеціями.
5. Розводимо у воді сметану і розливаємо по горщикам. Закриваємо кришкою.
6. Ставимо в холодну духовку, включаємо на 180-200 градусів і готуємо приблизно 50-60 хвилин.
Якщо вам подобається ця страва більш рідким - просто збільште кількість води. Але не забувайте, що м'ясо і овочі дадуть свій сік, тому не наливайте в горщик рідини більше 3/4 обсягу.
Подавати блюдо можна і в горщиках, а можна викласти на тарілки. Посипте зеленню і приємного апетиту!
- М'ясо будь - 500 грам
- Картопля - 6-8 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Спеції ваші улюблені - 2-3 Щепоток
- Вода - 1 Склянка
Рецепт:
1. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками і розкладаємо по горщикам. Кількість продуктів розраховане на 3 невеликих горщика.
2. Чистим овощи. Нарізаємо картоплю кубиками середньої величини. Приблизно 2*2 см. Морква трьом на тертці, а цибулю нарізаємо дрібними кубиками.
3. Розкладаємо овочі по горщикам. На м'ясо викладаємо картоплю, потім цибулю з морквою.
4. Солимо і посипаємо спеціями.
5. Розводимо у воді сметану і розливаємо по горщикам. Закриваємо кришкою.
6. Ставимо в холодну духовку, включаємо на 180-200 градусів і готуємо приблизно 50-60 хвилин.
Якщо вам подобається ця страва більш рідким - просто збільште кількість води. Але не забувайте, що м'ясо і овочі дадуть свій сік, тому не наливайте в горщик рідини більше 3/4 обсягу.
Подавати блюдо можна і в горщиках, а можна викласти на тарілки. Посипте зеленню і приємного апетиту!