Рецепт М'ясо в горщику з картоплею фото

М'ясо в горщику з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Один з найбільш корисних способів готування м'яса - це гасіння в горщиках. А з картоплею таке блюдо може замінити цілий обід. Отже, до вашої уваги - рецепт м'яса в горщику з картоплею.

М'ясо в горщику з картоплею, приготоване за цим простим рецептом, завжди виходить смачним і ніжним. Всі корисні речовини в цій страві зберігаються завдяки такому способу готування. Блюдо дуже ситне, готується швидко. Тому цей рецепт такий популярний і улюблений багатьма господинями. Давайте приготуємо і спробуємо.

Рецепт:

1. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками і розкладаємо по горщикам. Кількість продуктів розраховане на 3 невеликих горщика.

2. Чистим овощи. Нарізаємо картоплю кубиками середньої величини. Приблизно 2*2 см. Морква трьом на тертці, а цибулю нарізаємо дрібними кубиками.

3. Розкладаємо овочі по горщикам. На м'ясо викладаємо картоплю, потім цибулю з морквою.

4. Солимо і посипаємо спеціями.

5. Розводимо у воді сметану і розливаємо по горщикам. Закриваємо кришкою.

6. Ставимо в холодну духовку, включаємо на 180-200 градусів і готуємо приблизно 50-60 хвилин.

Якщо вам подобається ця страва більш рідким - просто збільште кількість води. Але не забувайте, що м'ясо і овочі дадуть свій сік, тому не наливайте в горщик рідини більше 3/4 обсягу.

Подавати блюдо можна і в горщиках, а можна викласти на тарілки. Посипте зеленню і приємного апетиту!

  • М'ясо будь - 500 грам
  • Картопля - 6-8 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції ваші улюблені - 2-3 Щепоток
  • Вода - 1 Склянка
М'ясо в горщику з картоплею, приготоване за цим простим рецептом, завжди виходить смачним і ніжним. Всі корисні речовини в цій страві зберігаються завдяки такому способу готування. Блюдо дуже ситне, готується швидко. Тому цей рецепт такий популярний і улюблений багатьма господинями. Давайте приготуємо і спробуємо.

Рецепт:

1. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками і розкладаємо по горщикам. Кількість продуктів розраховане на 3 невеликих горщика.

2. Чистим овощи. Нарізаємо картоплю кубиками середньої величини. Приблизно 2*2 см. Морква трьом на тертці, а цибулю нарізаємо дрібними кубиками.

3. Розкладаємо овочі по горщикам. На м'ясо викладаємо картоплю, потім цибулю з морквою.

4. Солимо і посипаємо спеціями.

5. Розводимо у воді сметану і розливаємо по горщикам. Закриваємо кришкою.

6. Ставимо в холодну духовку, включаємо на 180-200 градусів і готуємо приблизно 50-60 хвилин.

Якщо вам подобається ця страва більш рідким - просто збільште кількість води. Але не забувайте, що м'ясо і овочі дадуть свій сік, тому не наливайте в горщик рідини більше 3/4 обсягу.

Подавати блюдо можна і в горщиках, а можна викласти на тарілки. Посипте зеленню і приємного апетиту!

Схожі рецепти