Печеня в пакеті для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Мені здається, людина, який винайшов пакет для запікання, - геній! Адже так можна без особливих зусиль зробити, наприклад, спекотне в пакеті для запікання в домашніх умов дуже просто, швидко і смачно!
Такий простий рецепт спекотного в пакеті для запікання, - відмінний варіант обіду або вечері для тих, хто занадто зайнятий для того, щоб довго стояти біля плити, але при цьому і поїсти любить смачно і ситно. Якщо ви готуєте в пакеті або в рукаві для запікання, картопля вийде незвичайно ніжною, а м'ясо - м'яким. І все це - при мінімальних зусиллях! Так що розповідаю, як зробити печеня в пакеті для запікання!
- Свинина - 1, 5 кілограма
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. М'ясо ріжемо кубиками, солимо і перчимо. Картоплю ріжемо скибочками або брусочками, теж трохи солимо. Овочі ріжемо довільно, але не дуже дрібно.
2. Змішаємо всі інгредієнти в мисці, додамо масло. Це для того, щоб блюдо не прилипало до пакету.
3. Розміщуємо суміш в пакет, ретельно закручуємо краю. У пакеті повинен залишатися повітря, але не дуже багато, - якщо пакет буде як барабан, він може лопнути.
4. Розміщуємо в розігріту духовку. Слідкуйте, щоб краю пакета не стикалися з гарячими частинами духовки. Тримаємо в духовці годину і десять хвилин, періодично перевертаючи пакет.
5. Все готово! Смачного!