Рецепт Смажені кабачки на зиму без стерилізації фото

Смажені кабачки на зиму без стерилізації
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки

Простий і смачний салат на всі випадки життя. Пропоную вам рецепт приготування смажених кабачків на зиму без стерилізації.

Для приготування смажених кабачків на зиму без стерилізації нам знадобиться столовий оцет 9 %, свіжі кабачки і банки відповідного розміру. Спочатку ми пожарим овочі, потім вмочимо їх в попередньо підготовленому соусі - і складемо в баночки. Дивимося рецепт.

  • Кабачки - 3 кілограма
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів (для смаження)
  • Оцет - 5 Ст. Ложок (столовий 9%)
  • Цукор - 1 Склянка
  • Часник - 3-4 штук (великі головки)
  • Перець чорний мелений - 2 чайних ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
смажені кабачки на зиму без стерилізації - фото крок 1
Підготуйте продукти і стерильні баночки з кришками.
смажені кабачки на зиму без стерилізації - фото крок 2
Часник змішайте з оцтом, цукром, сіллю і чорним перцем.
смажені кабачки на зиму без стерилізації - фото крок 3
Поріжте кабачок кільцями.
смажені кабачки на зиму без стерилізації - фото крок 4
Смажте на рослинному маслі до рум'яної скоринки.
смажені кабачки на зиму без стерилізації - фото крок 5
Переверните кабачки, доведіть до повної готовності.
смажені кабачки на зиму без стерилізації - фото крок 6
Кожне колечко занурте в оцтово-часникову суміш.
смажені кабачки на зиму без стерилізації - фото крок 7
І утрамбовують в стерильну баночку, додаючи потроху часник.
смажені кабачки на зиму без стерилізації - фото крок 8
Коли баночка повністю буде утрамбована, на поверхню виступить масло. Закручуйте або закочуйте банку стерильною кришкою. Зберігайте кабачки в прохолодному місці.

Схожі рецепти