Кабачки з морквою на зиму без стерилізації
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки з морквою на зиму без стерилізації - це важлива заготівля, яка завжди стане в пригоді, особливо в святковий період. Пікантний овочевий салат поєднується з будь-якими гарнірами. Спробуйте!
Як приготувати кабачки з морквою на зиму без стерилізації в домашніх умовах? Дуже просто, адже вам навіть не доведеться нічого варити! Готова закуска ідеально поєднується з будь-якими гарнірами і м'ясними стравами. Салат рекомендують подавати з рослинним масло і насінням кунжуту. Сподіваюся, що вам сподобається!
- Кабачки - 3 кілограма
- Морква - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 500 грам
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Оцет - 150 мілілітрів
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Приправа для корейської моркви - За смаком
Кабачки ретельно промийте, розріжте на скибочки і натріть на тертці для моркви по-корейськи.
Морква промиваємо, очищаємо і трьом на тій же тертці.
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями.
Ретельно перемішайте всі овочі з приправою. Окремо з'єднайте оцет з цукром, сіллю і рослинним маслом. Влийте заправку до овочів, перемішайте. Помістіть овочі на 3 години в холодильник.
Розкладіть салат по чистим банкам і щільно закрийте кришками. Зберігайте в прохолодному і темному місці. Смачного!