Рецепт Кабачки з морквою на зиму без стерилізації фото

Кабачки з морквою на зиму без стерилізації
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Морква , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки , Салати , Консервація , Маринування
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кабачки з морквою на зиму без стерилізації - це важлива заготівля, яка завжди стане в пригоді, особливо в святковий період. Пікантний овочевий салат поєднується з будь-якими гарнірами. Спробуйте!

Опис приготування:

Як приготувати кабачки з морквою на зиму без стерилізації в домашніх умовах? Дуже просто, адже вам навіть не доведеться нічого варити! Готова закуска ідеально поєднується з будь-якими гарнірами і м'ясними стравами. Салат рекомендують подавати з рослинним масло і насінням кунжуту. Сподіваюся, що вам сподобається!

  • Кабачки - 3 кілограма
  • Морква - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 500 грам
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Оцет - 150 мілілітрів
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Приправа для корейської моркви - За смаком
кабачки з морквою на зиму без стерилізації - фото крок 1
Кабачки ретельно промийте, розріжте на скибочки і натріть на тертці для моркви по-корейськи.
кабачки з морквою на зиму без стерилізації - фото крок 2
Морква промиваємо, очищаємо і трьом на тій же тертці.
кабачки з морквою на зиму без стерилізації - фото крок 3
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями.
кабачки з морквою на зиму без стерилізації - фото крок 4
Ретельно перемішайте всі овочі з приправою. Окремо з'єднайте оцет з цукром, сіллю і рослинним маслом. Влийте заправку до овочів, перемішайте. Помістіть овочі на 3 години в холодильник.
кабачки з морквою на зиму без стерилізації - фото крок 5
Розкладіть салат по чистим банкам і щільно закрийте кришками. Зберігайте в прохолодному і темному місці. Смачного!

Схожі рецепти