Рецепт Тайський салат з яловичиною і болгарським перцем фото

Тайський салат з яловичиною і болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Навіть якщо ви ніколи не були в Таїланді, покуштувавши теплий тайський салат з яловичиною і болгарським перцем ви заочно закохаєтесь в кухню цієї країни і будете шукати з нею зустрічі знову і знову.

Опис приготування:

Тайський салат з яловичиною і болгарським перцем приготувати дуже просто, особливо, якщо слідувати покрокової інструкції до рецептом. Результат вас точно не розчарує, це смачно і красиво!

  • Яловичина - 150 грам (м'якоть)
  • Болгарський перець - 0, 5 штуки (червоний)
  • Пекінська салатна капуста - 0, 5 пучка
  • Часник - 3-3 зубчиків
  • Огірок - 1 штука
  • Корінь імбиру - 30 грам
  • Сік лимона або лайма - 0, 5 штуки
  • Мед - 1 щіпка
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Перець чилі - 0, 3 штуки
тайський салат з яловичиною і болгарським перцем - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
тайський салат з яловичиною і болгарським перцем - фото крок 2
Насамперед замаринуйте яловичину, для цього наріжте яловичину на тонкі плоскі поперек волокон.
тайський салат з яловичиною і болгарським перцем - фото крок 3
Додайте до яловичини соєвий соус, мідь, измельчитечасник, крупно поріжте імбир, щоб потім його легко можна було прибрати перед смаженням, вичавити сік половинки лимона або лайма, додайте оливкову олію, перемішайте і залиште маринуватися на 2 години в холодильнику.
тайський салат з яловичиною і болгарським перцем - фото крок 4
На сухій сковороді обсмажте кунжут до золотистого кольору.
тайський салат з яловичиною і болгарським перцем - фото крок 5
Пекінську капусту нарвіть невеликими шматочками і викладіть в салатник або в тарілку.
тайський салат з яловичиною і болгарським перцем - фото крок 6
Поріжте соломкою половину болгарського перцю і викладіть на тарілку. Якщо любите гостреньке, можна додати трохи перчика чилі.
тайський салат з яловичиною і болгарським перцем - фото крок 7
Поріжте соломкою огірок і додайте в салат.
тайський салат з яловичиною і болгарським перцем - фото крок 8
На сухій розжареній сковороді швидко протягом 7-10 хвилин обсмажте яловичину і викладіть зверху на салат, перед подачею можна збризнути салат оливковою олією, посипте салат зверху обсмаженою кунжутом, додати сіль, якщо це необхідно. Це надзвичайно смачно! Смачного!

Схожі рецепти