Тайський салат з яловичиною і болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Навіть якщо ви ніколи не були в Таїланді, покуштувавши теплий тайський салат з яловичиною і болгарським перцем ви заочно закохаєтесь в кухню цієї країни і будете шукати з нею зустрічі знову і знову.
Тайський салат з яловичиною і болгарським перцем приготувати дуже просто, особливо, якщо слідувати покрокової інструкції до рецептом. Результат вас точно не розчарує, це смачно і красиво!
- Яловичина - 150 грам (м'якоть)
- Болгарський перець - 0, 5 штуки (червоний)
- Пекінська салатна капуста - 0, 5 пучка
- Часник - 3-3 зубчиків
- Огірок - 1 штука
- Корінь імбиру - 30 грам
- Сік лимона або лайма - 0, 5 штуки
- Мед - 1 щіпка
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Перець чилі - 0, 3 штуки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Насамперед замаринуйте яловичину, для цього наріжте яловичину на тонкі плоскі поперек волокон.
Додайте до яловичини соєвий соус, мідь, измельчитечасник, крупно поріжте імбир, щоб потім його легко можна було прибрати перед смаженням, вичавити сік половинки лимона або лайма, додайте оливкову олію, перемішайте і залиште маринуватися на 2 години в холодильнику.
На сухій сковороді обсмажте кунжут до золотистого кольору.
Пекінську капусту нарвіть невеликими шматочками і викладіть в салатник або в тарілку.
Поріжте соломкою половину болгарського перцю і викладіть на тарілку. Якщо любите гостреньке, можна додати трохи перчика чилі.
Поріжте соломкою огірок і додайте в салат.
На сухій розжареній сковороді швидко протягом 7-10 хвилин обсмажте яловичину і викладіть зверху на салат, перед подачею можна збризнути салат оливковою олією, посипте салат зверху обсмаженою кунжутом, додати сіль, якщо це необхідно. Це надзвичайно смачно! Смачного!