Салат з яловичиною, болгарським перцем і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт простого, але дуже смачного салату. Свіжий огірок і болгарський перець в поєднанні з відвареної яловичиною. Салат приправлений рослинним маслом і соєвим соусом.
Пропорції можна змінювати на свій смак, додаючи більше зелені, овочів або м'яса. Готовий салат має насичений смак, рослинне масло і соєвий соус доповнюють основні інгредієнти. Такий салат можна приготувати до свята.
- Болгарський перець - 1 штука
- Огірок - 1-2 штук
- Часник - 1-2 зубчиків
- Яловичина - 150-200 грам (відварна)
- Листя салату - 1 пучок
- Гілочка базиліку - 1 штука
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти для салату.
Листя салату і базиліка моєму і ріжемо.
До зелені додаємо нарізану невеликими шматочками огірок.
Додаємо в салат болгарський перець.
Яловичину попередньо відварюємо і охолоджуємо. Готову яловичину нарізаємо впоперек волокон і додаємо в салат.
Додаємо нарізаний дрібно часник, мелений перець, рослинне масло і соєвий соус. Все перемішуємо.
Салат готовий. Смачного!