Рецепт Грузинський шашлик зі свинини фото

Грузинський шашлик зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Пропоную вам на замітку дуже класний варіант, як приготувати грузинський шашлик зі свинини. Без цієї страви важко уявити пікнік на природі, так що ще один рецепт в скарбничці точно не зайвий.

Грузинський шашлик зі свинини в домашніх умовах готують багато, так що варіацій на тему цієї родзинки кавказької кухні існує безліч. Я хочу запропонувати рецепт маринаду зі спеціями і крапелькою оцту, від чого м'ясо виходить неймовірно ароматним і дуже смачним.

  • Свиняча шия - 2 кілограма
  • Сіль - За смаком
  • Цибулина - 1-3 штук
  • Хміль-сунелі - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції для шашлику - За смаком (по бажанню)
  • Оцет - 2 Ст. Ложки(+ вода)
грузинський шашлик зі свинини - фото крок 1
1. Насамперед потрібно вимити добре м'ясо під проточною водою, потім обсушити його трохи. Наріжте невеликими шматочками і викладіть в глибоку миску.
грузинський шашлик зі свинини - фото крок 2
2. Очистіть і подрібніть цибулю, додайте до м'яса. Приправте за смаком сіллю, перцем, спеціями для шашлику, хміль-сунелі. Від того, які саме спеції ви використовуєте в рецепт приготування грузинського шашлику зі свинини залежить смак маринаду.
грузинський шашлик зі свинини - фото крок 3
3. Приправлене спеціями м'ясо неймовірно ароматне.
грузинський шашлик зі свинини - фото крок 4
4. Розведіть невелику кількість оцту з водою, збризніть їм свинину. Ретельно перемішайте і залиште на пару годин. Для свіжого м'яса цього цілком достатньо.
грузинський шашлик зі свинини - фото крок 5
5. Після того як вогонь готовий, щільно нанизати шматочки м'яса на шампур.
грузинський шашлик зі свинини - фото крок 6
6. І відправте смажитися.
грузинський шашлик зі свинини - фото крок 7
7. Важливо не перетримати м'ясо, інакше ваш грузинський шашлик зі свинини в домашніх умовах буде сухуватим. Готове м'ясо подавайте до столу з коржем (або Lavasa) і соусом до смаку. Це дуже смачно!

Схожі рецепти