Рецепт Грузинський шашлик зі свинини фото

Грузинський шашлик зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пропоную вам на замітку дуже класний варіант, як приготувати грузинський шашлик зі свинини. Без цієї страви важко уявити пікнік на природі, так що ще один рецепт в скарбничці точно не зайвий.

Опис приготування:

Грузинський шашлик зі свинини в домашніх умовах готують багато, так що варіацій на тему цієї родзинки кавказької кухні існує безліч. Я хочу запропонувати рецепт маринаду зі спеціями і крапелькою оцту, від чого м'ясо виходить неймовірно ароматним і дуже смачним.

  • Свиняча шия - 2 кілограма
  • Сіль - За смаком
  • Цибулина - 1-3 штук
  • Хміль-сунелі - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції для шашлику - За смаком (по бажанню)
  • Оцет - 2 Ст. Ложки(+ вода)
грузинський шашлик зі свинини - фото крок 1
1. Насамперед потрібно вимити добре м'ясо під проточною водою, потім обсушити його трохи. Наріжте невеликими шматочками і викладіть в глибоку миску.
грузинський шашлик зі свинини - фото крок 2
2. Очистіть і подрібніть цибулю, додайте до м'яса. Приправте за смаком сіллю, перцем, спеціями для шашлику, хміль-сунелі. Від того, які саме спеції ви використовуєте в рецепт приготування грузинського шашлику зі свинини залежить смак маринаду.
грузинський шашлик зі свинини - фото крок 3
3. Приправлене спеціями м'ясо неймовірно ароматне.
грузинський шашлик зі свинини - фото крок 4
4. Розведіть невелику кількість оцту з водою, збризніть їм свинину. Ретельно перемішайте і залиште на пару годин. Для свіжого м'яса цього цілком достатньо.
грузинський шашлик зі свинини - фото крок 5
5. Після того як вогонь готовий, щільно нанизати шматочки м'яса на шампур.
грузинський шашлик зі свинини - фото крок 6
6. І відправте смажитися.
грузинський шашлик зі свинини - фото крок 7
7. Важливо не перетримати м'ясо, інакше ваш грузинський шашлик зі свинини в домашніх умовах буде сухуватим. Готове м'ясо подавайте до столу з коржем (або Lavasa) і соусом до смаку. Це дуже смачно!

Схожі рецепти