Чахохбілі грузинський
(покроковий рецепт з фото)
Чи знаєте ви, як приготувати чахохбілі грузинський? смачне, пряне і соковите блюдо з курячого м'яса, в яке додають величезну кількість спецій. Можна купити готовий набір або змішати відповідні.
Для страви використовуються будь-які частини курки. Можна нарізати її крупно або невеликими шматочками. До чахохбілі обов'язково додають томати і свіжу зелень. Подавайте його відразу, можна як самостійно блюдо або зробити до нього гарнір з овочів на грилі (наприклад, баклажани).
- Курка - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 4-5 зубчиків
- Базилік - За смаком (свіжий )
- Koriandr - За смаком (свіжий )
- Хміль-сунелі - За смаком
- Помідор - 1 штука
- Чилі - 1 штука
- Сіль, чорний мелений перець - За смаком
- Цукор - За смаком
1. Наріжте куряче м'ясо шматочками невеликого розміру. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажуйте м'ясо на великому вогні кілька хвилин.
2. Очистіть і наріжте кубиками цибулю, викладіть його до курки і обсмажуйте до м'якості.
3. Дрібненько наріжте стручок перцю чилі, викладіть його в сковороду, поперчіть і додайте хмелі-сунелі, все змішайте.
4. Томати наріжте маленьким кубиками і викладіть в сковороду до м'яса, додайте цукор.
5. Готуйте на слабкому вогні близько 10 хвилин.
6. Очистіть часник, подрібніть його ножем, наріжте дрібно зелень і додайте все в сковороду.
7. Подавайте блюдо відразу після приготування.