Рецепт Чахохбілі грузинський фото

Чахохбілі грузинський
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Чи знаєте ви, як приготувати чахохбілі грузинський? смачне, пряне і соковите блюдо з курячого м'яса, в яке додають величезну кількість спецій. Можна купити готовий набір або змішати відповідні.

Опис приготування:

Для страви використовуються будь-які частини курки. Можна нарізати її крупно або невеликими шматочками. До чахохбілі обов'язково додають томати і свіжу зелень. Подавайте його відразу, можна як самостійно блюдо або зробити до нього гарнір з овочів на грилі (наприклад, баклажани).

  • Курка - 0, 5 кілограма
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Базилік - За смаком (свіжий )
  • Koriandr - За смаком (свіжий )
  • Хміль-сунелі - За смаком
  • Помідор - 1 штука
  • Чилі - 1 штука
  • Сіль, чорний мелений перець - За смаком
  • Цукор - За смаком
чахохбілі грузинський - фото крок 1
1. Наріжте куряче м'ясо шматочками невеликого розміру. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажуйте м'ясо на великому вогні кілька хвилин.
чахохбілі грузинський - фото крок 2
2. Очистіть і наріжте кубиками цибулю, викладіть його до курки і обсмажуйте до м'якості.
чахохбілі грузинський - фото крок 3
3. Дрібненько наріжте стручок перцю чилі, викладіть його в сковороду, поперчіть і додайте хмелі-сунелі, все змішайте.
чахохбілі грузинський - фото крок 4
4. Томати наріжте маленьким кубиками і викладіть в сковороду до м'яса, додайте цукор.
чахохбілі грузинський - фото крок 5
5. Готуйте на слабкому вогні близько 10 хвилин.
чахохбілі грузинський - фото крок 6
6. Очистіть часник, подрібніть його ножем, наріжте дрібно зелень і додайте все в сковороду.
чахохбілі грузинський - фото крок 7
7. Подавайте блюдо відразу після приготування.

Схожі рецепти