Чахохбілі з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите гострі м'ясні страви - цей рецепт вам дуже сподобається! Caxoxʙili - традиційне блюдо грузинської кухні з гострого м'яса з тонким ароматом зелені. Спробуйте, вам неодмінно сподобається!
Приготувати чахохбілі з яловичини в домашніх умовах зовсім не складно. Весь процес займе у вас трохи більше години. Для початку м'ясо обсмажується з цибулею, потім додається томатний сік, часник, перець і спеції, блюдо гаситися на повільному вогні, в кінці присипаємо петрушкою. От і все!
Чахохбілі прекрасно поєднується зі всілякими гарнірами, наприклад картоплею або макаронами. Хай щастить!
- Яловичина - 650 грам (вирізка)
- Помідори - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець червоний стручковий - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 15 грам
- Зелень кінзи - 10 грам
- Сіль - За смаком
У рослинному маслі обсмажте шматочки яловичини, злегка присипавши борошном.
М'ясо смажимо близько 10 хвилин, помішуючи. Сіль за смаком.
Перчик очищаємо від насіння і дрібно ріжемо.
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями.
Лук додаємо до м'яса, обсмажуємо ще пару хвилин.
Поки м'ясо обсмажується, помідори обшпарюємо окропом і видаляємо з них шкіру. Потім перемелює м'якоть в блендері.
На сковороду, до м'яса, додайте помідори, часник, перець. Сіль за смаком. Тушкуємо блюдо на дрібному вогні 45-50 хвилин.
В кінці присипте блюдо дрібно порізаною зеленню, кілька хвилин наполягаємо і подаємо до столу. Смачного!