Рецепт Чахохбілі з яловичини фото

Чахохбілі з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви любите гострі м'ясні страви - цей рецепт вам дуже сподобається! Caxoxʙili - традиційне блюдо грузинської кухні з гострого м'яса з тонким ароматом зелені. Спробуйте, вам неодмінно сподобається!

Опис приготування:

Приготувати чахохбілі з яловичини в домашніх умовах зовсім не складно. Весь процес займе у вас трохи більше години. Для початку м'ясо обсмажується з цибулею, потім додається томатний сік, часник, перець і спеції, блюдо гаситися на повільному вогні, в кінці присипаємо петрушкою. От і все!

Чахохбілі прекрасно поєднується зі всілякими гарнірами, наприклад картоплею або макаронами. Хай щастить!

  • Яловичина - 650 грам (вирізка)
  • Помідори - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Перець червоний стручковий - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - 15 грам
  • Зелень кінзи - 10 грам
  • Сіль - За смаком
чахохбілі з яловичини - фото крок 1
У рослинному маслі обсмажте шматочки яловичини, злегка присипавши борошном.
чахохбілі з яловичини - фото крок 2
М'ясо смажимо близько 10 хвилин, помішуючи. Сіль за смаком.
чахохбілі з яловичини - фото крок 3
Перчик очищаємо від насіння і дрібно ріжемо.
чахохбілі з яловичини - фото крок 4
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями.
чахохбілі з яловичини - фото крок 5
Лук додаємо до м'яса, обсмажуємо ще пару хвилин.
чахохбілі з яловичини - фото крок 6
Поки м'ясо обсмажується, помідори обшпарюємо окропом і видаляємо з них шкіру. Потім перемелює м'якоть в блендері.
чахохбілі з яловичини - фото крок 7
На сковороду, до м'яса, додайте помідори, часник, перець. Сіль за смаком. Тушкуємо блюдо на дрібному вогні 45-50 хвилин.
чахохбілі з яловичини - фото крок 8
В кінці присипте блюдо дрібно порізаною зеленню, кілька хвилин наполягаємо і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти