Чахохбілі з курки з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
З курки можна приготувати дуже багато смачних страв, але жодна з них не зрівняється з чахохбілі з курки з картоплею. Такого найніжнішого м'яса, тушкованого з овочами і зеленню, ви ще не пробували.
М'ясо курки це один з найбільш доступних і економічних варіантів на сьогоднішній день, тому саме з цього м'яса ми найчастіше готуємо їжу. І крім звичного обсмажування курки, є багато інших способів її приготування, і зараз я розповім вам, як зробити чахохбілі з курки з картоплею. Приготувати таке грузинське блюдо не складе особливих труднощів, і воно виходить настільки смачним, що його можна їсти хоч кожен день, воно ніколи не набридне. Така курочка відмінно підійде для ситного обіду або вечері і, до речі, подають її зазвичай як самостійна страва без будь-якого гарніру. Так що з цим простим рецептом чахохбілі з курки з картоплею ви без зусиль зможете нагодувати всю вашу сім'ю, обіцяю вам, голодним з-за столу ніхто не встане.
- Курка - 1 штука (невелика )
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Помідор - 3 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Картопля - 2-3 штук
- Вершкове масло - 100 грам
- Зелень свіжа - 50 грам (петрушка, кріп )
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, хміль-сунелі)
- Сіль - За смаком