Рецепт Чахохбілі з курки з вином фото

Чахохбілі з курки з вином
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Шалений смачна страва, яке прийшло до нас з грузинської кухні. Курочка виходить соковита, м'яка і пряна. А ось приготувати чахохбілі напрочуд просто.

Опис приготування:

Чахохбілі з курячого м'яса з вином будемо готувати в мультиварці. Увімкніть режим смаження і покладіть в неї шматочки курячого м'яса, обсмажте з парою крапель рослинного масла. Поки м'ясо смажиться, подрібніть в блендері бланшірованние перець і помідори без шкірки, цибуля і часник. Додайте соєвий соус, вино і спеції, а заме соус влийте до м'яса і тушкуйте 45 хвилин. Для 10 хвилин до готовності додайте порізаний кріп. На гарнір приготуйте відварну картоплю. Смачного!

  • Курка - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки
  • Пучок кропу - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Соєвий соус - 120 мілілітрів
  • Вино червоне напівсухе - 120 мілілітрів
  • Лавровий лист - За смаком
  • Хміль-сунелі - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
чахохбілі з курки з вином - фото крок 1
Поріжте куряче м'ясо невеликими шматочками. Замість цілої курки, можна взяти філе. Посоліть і поперчіть за смаком.
чахохбілі з курки з вином - фото крок 2
Потім покладіть курятину в мультиварку, капніть пару крапель рослинного масла і обсмажте, помішуючи, в режимі смаження.
чахохбілі з курки з вином - фото крок 3
Перець і помідори бланшувати, у помідор видаліть шкірку.
чахохбілі з курки з вином - фото крок 4
Складіть помідори, перець, цибуля і часник в блендер і подрібніть. Додайте соєвий соус, вино, лавровий лист, перець, сіль, хміль-сунелі.
чахохбілі з курки з вином - фото крок 5
Одержаний соус влийте до м'яса, перемкніть на режим гасіння і тушкуйте 45 хвилин.
чахохбілі з курки з вином - фото крок 6
Для 10 хвилин до готовності додайте порізаний кріп. На гарнір приготуйте відварну картоплю.

Схожі рецепти