Швидкий шашлик зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт швидкого шашлику зі свинини для вас! М'ясо тане в роті, виходить соковитим і м'яким, але з засмаженою скоринкою. Словом, класика справжнього шашлику, спробуйте цей спосіб!
Такий рецепт приготування швидкого шашлику зі свинини повинен вам сподобається. Відмінний варіант, коли поїздка на природу намітилася раптово, а вдома звичних "маринадних" компонентів не виявилося. Тут маринад максимально доступний, з того, що є в кожному будинку. Смак і м'якість м'яса вас вразить!
- Свинина - 600 грам (шия)
- Цибуля - 4 штуки
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець - 0, 5 чайних ложки
- Перецьь чилі - За смаком (по бажанню)
1. М'ясо ріжемо порційними шматочками, цибуля - кільцями. Змішаємо все разом з сіллю, цукром, оцтом і перцем.
2. Потримайте в холодильнику як можна довше. Маринад швидкий, вистачить і двох годин, але краще, звичайно, залишити на ніч.
3. Смажимо на розжареному вугіллі на мангалі. Я зазвичай перед запіканням ще додатково посипаю шашлик перцем чилі, але це не обов'язково. Насолоджуйтесь смачним шашликом!