Рецепт Швидкий шашлик фото

Швидкий шашлик
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 5-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Іноді немає часу довго маринувати м'ясо, а шашлику хочеться просто до нестями. У такій ситуації на допомогу прийде цей простий рецепт швидкого шашлику - через пару-трійку годин на вашому столі вже з'явиться ароматне засмаженою м'ясо!

Опис приготування:

Головний секрет швидкого шашлику - це маринад. Він повинен містити достатню кількість кислоти, тому за основу ми візьмемо кефір, цибуля і мінеральну воду, яка швидко збагатить м'ясо бульбашками газу і розм'якшити його. Хочете дізнатися всі інші тонкощі - читайте рецепт швидкого шашлику!

Як приготувати шашлик швидко:

1. Свинину моєму під проточною водою, ріжемо на порційні шматки. Звичайно, краще робити їх не дуже великими, але і дрібнити не варто. Ідеальний розмір - із сірникову коробку, трохи витягнуті в довжину.

2. Цибуля розділені на дві частини. Одну ріжемо кільцями (їх ми будемо нанизувати на шампури разом з м'ясом), іншу - трьом на тертці або подрібнюємо в блендері.

3. Часник пропускаємо через прес. В окремій мисці змішуємо лук, часник, сіль, спеції і кефір.

4. М'ясо складаємо в каструлю. Виливаємо зверху маринад. Ретельно перемішуємо.

5. У холод не прибираємо - при низькій температурі м'ясо маринується довше. Тому просто накриваємо каструлю кришкою і ставимо в темне місце.

6. Через півтори-дві години відкриваємо каструлю і додаємо в неї мінеральну воду. Перемішуємо і закриваємо ще на півгодини.

7. По закінченні цього часу м'ясо можна смажити! Нанизуємо його на шампури і відправляємо на вугілля. Шашличок вийде що треба, Запевнюю вас!

Смачного!


  • Свинина (найкраще, шия) - 2 кілограма
  • Цибуля - 0, 5 кілограма
  • Часник - 5-6 Dolek
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Чорний перець - За смаком
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Кефір - 0, 5 L
  • Мінеральна вода - 0, 5 L
Головний секрет швидкого шашлику - це маринад. Він повинен містити достатню кількість кислоти, тому за основу ми візьмемо кефір, цибуля і мінеральну воду, яка швидко збагатить м'ясо бульбашками газу і розм'якшити його. Хочете дізнатися всі інші тонкощі - читайте рецепт швидкого шашлику!

Як приготувати шашлик швидко:

1. Свинину моєму під проточною водою, ріжемо на порційні шматки. Звичайно, краще робити їх не дуже великими, але і дрібнити не варто. Ідеальний розмір - із сірникову коробку, трохи витягнуті в довжину.

2. Цибуля розділені на дві частини. Одну ріжемо кільцями (їх ми будемо нанизувати на шампури разом з м'ясом), іншу - трьом на тертці або подрібнюємо в блендері.

3. Часник пропускаємо через прес. В окремій мисці змішуємо лук, часник, сіль, спеції і кефір.

4. М'ясо складаємо в каструлю. Виливаємо зверху маринад. Ретельно перемішуємо.

5. У холод не прибираємо - при низькій температурі м'ясо маринується довше. Тому просто накриваємо каструлю кришкою і ставимо в темне місце.

6. Через півтори-дві години відкриваємо каструлю і додаємо в неї мінеральну воду. Перемішуємо і закриваємо ще на півгодини.

7. По закінченні цього часу м'ясо можна смажити! Нанизуємо його на шампури і відправляємо на вугілля. Шашличок вийде що треба, Запевнюю вас!

Смачного!

Схожі рецепти