Швидкий ананасовий пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий ананасовий пудинг - десерт з розряду на швидку руку. Нам не потрібно буде випікати коржі, основою стане хрустке печиво з легким ванільним пудингом і шматочками ананаса - просто смакота!
Швидкий ананасовий пудинг - смачний десертик, який не потрібно запікати або варити. Готувати його просто, потрібно тільки викласти шари, і сьогодні я розповім, як приготувати ці ласощі. Солодкий ананас зі збитими вершками і ваніллю підкорить серце навіть гурманам. Ананас у мене консервований, але можна взяти і свіжий. Так само цей рецепт підійде для будь-яких інших фруктів або ягід. При подачі можна посипати шоколадом, різнобарвною посипкою, горіхами, або кокосовою стружкою, вийде дуже смачне екзотичне поєднання. Дайте пудингу трохи постояти, щоб печиво добре просочилося, і такий десерт довго не застоїться на столі. Приємного!
- Печиво - 200 грам
- Вершки жирністю 30% - 100 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Консервований ананас - 200 грам
- Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
- Молоко - 3/4 або 1 склянки