Швидкий шоколадний пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Ось ще одне чудове блюдо, яке можна зробити в будь-який час року. Не кожному під силу зробити пудинг правильної консистенції. Дізнайтеся, як приготувати швидкий шоколадний пудинг.
Можна експериментувати з кількістю цукру, а також з жирністю молока. Додайте мигдальний екстракт або м'ятний. А замість ванільного екстракту можна покласти насіння палички ванілі. Подавайте пудинг після охолодження, прикрасивши його збитими вершками. Пудинг готую за допомогою мікрохвильової печі.
- Цукор - 0, 5 склянки
- Какао - 1/3 склянки
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 2 склянки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
1. У миску для мікрохвильової печі помістіть цукор, какао, борошно і крохмаль, перемішайте.
2. Влийте до сухих інгредієнтів молоко і перемішайте віночком, щоб не було грудочок.
3. Надішліть миску в мікрохвильовку при максимальній потужності на 3 хвилини.
4. Дістаньте миску і перемішайте, знову поставте на 1 хвилину.
5. Знову дістаньте миску, змішайте і відправте ще на 60 секунд.
6. Втретє виконайте ту ж процедуру: перемішайте вміст миски і поставте на 1 хвилину.
7. В останній раз перемішайте все віночком, слідувати, щоб не було грудочок.
8. Накрийте пудинг плівкою, щоб вона була прямо на його поверхні і відправте в холодильник.
9. Охолоджений пудинг розкладіть по формах.
10. При подачі прикрасьте його збитими вершками і насолоджуйтеся.