Рецепт Домашній шоколадний пудинг фото

Домашній шоколадний пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершки, Какао, Яйця, Шоколад, Молоко, Вершкове масло
ПП рецепти
На обід, На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Солодке, Десерти, Пудинг

Детально розповім, як приготувати домашній шоколадний пудинг з нуля, що займе всього кілька хвилин часу. Вам буде потрібно тільки мікрохвильова піч, а потім остудіть його в холодильнику.

Приготування шоколадного пудингу - дуже часто процес брудний, вся ваша духовка буде заляпана шоколадом. Якщо хочете уникнути всього цього, тоді скористайтеся мікрохвильовою піччю, де розтопіть шоколад, потім змішайте всі необхідні інгредієнти і розлийте пудинг по формах. Гарненько остудіть пудинг в холодильнику.

  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Молоко - 2, 5 склянки
  • Жовток курячий - 3 штуки
  • Шоколад - 115 грам
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний екстракт - 1, 5 чайних ложки
  • Вершки - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 2 чайних ложки
домашній шоколадний пудинг - фото крок 1
1. Змішайте цукор, крохмаль, какао, сіль.
домашній шоколадний пудинг - фото крок 2
2. Влийте 0, 5 склянки молока, додайте курячі жовтки. Влийте молоко і перемішайте все вміст миски.
домашній шоколадний пудинг - фото крок 3
3. Накрийте миску плівкою і відправте в мікрохвильову піч на 3 хвилини, дістаньте суміш і видаліть плівку, перемішайте весь вміст.
домашній шоколадний пудинг - фото крок 4
4. Знову накрийте плівкою і відправте в мікрохвильову піч на 1 хвилину. Діставайте миску кожні 30 секунд і перемішуйте, потім знову в мікрохвильовку. Проробляйте такі ж дії, поки не помітите, що пудинг пузириться по краях і став густий.
домашній шоколадний пудинг - фото крок 5
5. Додайте вершкове масло і шоколад, 1 чайну ложку ванільного екстракту, віночком перемішайте суміш до розчинення шоколаду.
домашній шоколадний пудинг - фото крок 6
6. Розкладіть пудинг по чашках, відправте в холодильник на кілька годин. Збийте вершки з цукровою пудрою і залишилися екстрактом ванілі. Прикрасьте збитими вершками застиглий пудинг і подавайте до столу.

Схожі рецепти