Рецепт Домашній шоколадний пудинг фото

Домашній шоколадний пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Какао , Яйця , Шоколад , Молоко , Вершкове масло
ПП рецепти
На обід , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Солодке , Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Детально розповім, як приготувати домашній шоколадний пудинг з нуля, що займе всього кілька хвилин часу. Вам буде потрібно тільки мікрохвильова піч, а потім остудіть його в холодильнику.

Опис приготування:

Приготування шоколадного пудингу - дуже часто процес брудний, вся ваша духовка буде заляпана шоколадом. Якщо хочете уникнути всього цього, тоді скористайтеся мікрохвильовою піччю, де розтопіть шоколад, потім змішайте всі необхідні інгредієнти і розлийте пудинг по формах. Гарненько остудіть пудинг в холодильнику.

  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Молоко - 2, 5 склянки
  • Жовток курячий - 3 штуки
  • Шоколад - 115 грам
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний екстракт - 1, 5 чайних ложки
  • Вершки - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 2 чайних ложки
домашній шоколадний пудинг - фото крок 1
1. Змішайте цукор, крохмаль, какао, сіль.
домашній шоколадний пудинг - фото крок 2
2. Влийте 0, 5 склянки молока, додайте курячі жовтки. Влийте молоко і перемішайте все вміст миски.
домашній шоколадний пудинг - фото крок 3
3. Накрийте миску плівкою і відправте в мікрохвильову піч на 3 хвилини, дістаньте суміш і видаліть плівку, перемішайте весь вміст.
домашній шоколадний пудинг - фото крок 4
4. Знову накрийте плівкою і відправте в мікрохвильову піч на 1 хвилину. Діставайте миску кожні 30 секунд і перемішуйте, потім знову в мікрохвильовку. Проробляйте такі ж дії, поки не помітите, що пудинг пузириться по краях і став густий.
домашній шоколадний пудинг - фото крок 5
5. Додайте вершкове масло і шоколад, 1 чайну ложку ванільного екстракту, віночком перемішайте суміш до розчинення шоколаду.
домашній шоколадний пудинг - фото крок 6
6. Розкладіть пудинг по чашках, відправте в холодильник на кілька годин. Збийте вершки з цукровою пудрою і залишилися екстрактом ванілі. Прикрасьте збитими вершками застиглий пудинг і подавайте до столу.

Схожі рецепти