Рецепт Домашній рисовий пудинг з родзинками фото

Домашній рисовий пудинг з родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Фрукти , Крупи , Сухофрукти , Молоко , Мал , Ізюм
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Солодке , Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Класичний солодкий десерт на основі рисової каші. Хочете дізнатися, як приготувати домашній рисовий пудинг з родзинками, щоб він був смачний і корисний? Такий десерт можна варити або запікати в духовці.

Опис приготування:

Маловий пудинг можна урізноманітнити фруктами, ягодами, сухофруктами, але його смак залишається незмінний. Маловий пудинг не схожий на рисову кашу, тому не поспішайте відмовляти собі в цьому десерті. Особливо часто його подають до сніданку: це ситно і корисно.

  • Молоко - 0, 6 L
  • Мал - 65 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйця - 1 штука
  • Цукор - 50 грам
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Ізюм - 40 грам
домашній рисовий пудинг з родзинками - фото крок 1
1. У сотейник викладіть рис, влейте молоко, додайте дрібку солі і відправте на вогонь. Після закипання зменшіть температуру і варіть на слабкому вогні 20-25 хвилин, регулярно перемішуючи. В окремій мисці змішайте яйце, коричневий цукор.
домашній рисовий пудинг з родзинками - фото крок 2
2. Влийте порційно половину рисової каші в яєчну суміш з цукром, енергійно збиваючи при цьому.
домашній рисовий пудинг з родзинками - фото крок 3
3. Поверніть яєчну суміш в каструлю до залишилася рисової каші, варіть на слабкому вогні 5-10 хвилин до утворення густої маси, регулярно помішуючи, додайте ваніль, корицю. Зніміть сотейник з вогню і додайте родзинки, перемішайте.
домашній рисовий пудинг з родзинками - фото крок 4
4. Подавайте готовий пудинг відразу після приготування.

Схожі рецепти