Домашній рисовий пудинг з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Класичний солодкий десерт на основі рисової каші. Хочете дізнатися, як приготувати домашній рисовий пудинг з родзинками, щоб він був смачний і корисний? Такий десерт можна варити або запікати в духовці.
Маловий пудинг можна урізноманітнити фруктами, ягодами, сухофруктами, але його смак залишається незмінний. Маловий пудинг не схожий на рисову кашу, тому не поспішайте відмовляти собі в цьому десерті. Особливо часто його подають до сніданку: це ситно і корисно.
- Молоко - 0, 6 L
- Мал - 65 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 1 штука
- Цукор - 50 грам
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Ізюм - 40 грам
1. У сотейник викладіть рис, влейте молоко, додайте дрібку солі і відправте на вогонь. Після закипання зменшіть температуру і варіть на слабкому вогні 20-25 хвилин, регулярно перемішуючи. В окремій мисці змішайте яйце, коричневий цукор.
2. Влийте порційно половину рисової каші в яєчну суміш з цукром, енергійно збиваючи при цьому.
3. Поверніть яєчну суміш в каструлю до залишилася рисової каші, варіть на слабкому вогні 5-10 хвилин до утворення густої маси, регулярно помішуючи, додайте ваніль, корицю. Зніміть сотейник з вогню і додайте родзинки, перемішайте.
4. Подавайте готовий пудинг відразу після приготування.