Рецепт Домашній рисовий пудинг з родзинками фото

Домашній рисовий пудинг з родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти, Фрукти, Крупи, Сухофрукти, Молоко, Мал, Ізюм
ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Солодке, Десерти, Пудинг

Класичний солодкий десерт на основі рисової каші. Хочете дізнатися, як приготувати домашній рисовий пудинг з родзинками, щоб він був смачний і корисний? Такий десерт можна варити або запікати в духовці.

Маловий пудинг можна урізноманітнити фруктами, ягодами, сухофруктами, але його смак залишається незмінний. Маловий пудинг не схожий на рисову кашу, тому не поспішайте відмовляти собі в цьому десерті. Особливо часто його подають до сніданку: це ситно і корисно.

  • Молоко - 0, 6 L
  • Мал - 65 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйця - 1 штука
  • Цукор - 50 грам
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Ізюм - 40 грам
домашній рисовий пудинг з родзинками - фото крок 1
1. У сотейник викладіть рис, влейте молоко, додайте дрібку солі і відправте на вогонь. Після закипання зменшіть температуру і варіть на слабкому вогні 20-25 хвилин, регулярно перемішуючи. В окремій мисці змішайте яйце, коричневий цукор.
домашній рисовий пудинг з родзинками - фото крок 2
2. Влийте порційно половину рисової каші в яєчну суміш з цукром, енергійно збиваючи при цьому.
домашній рисовий пудинг з родзинками - фото крок 3
3. Поверніть яєчну суміш в каструлю до залишилася рисової каші, варіть на слабкому вогні 5-10 хвилин до утворення густої маси, регулярно помішуючи, додайте ваніль, корицю. Зніміть сотейник з вогню і додайте родзинки, перемішайте.
домашній рисовий пудинг з родзинками - фото крок 4
4. Подавайте готовий пудинг відразу після приготування.

Схожі рецепти