Рецепт Рисовий пудинг з родзинками і мигдалем фото

Рисовий пудинг з родзинками і мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Крупи , Горіхи , Сухофрукти , Мал , Мигдаль , Ізюм
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

У мене в запасі є кілька рецептів солодкого рисового пудингу до сніданку або на полуденок. Можна вибрати будь-який з них, в тому числі рецепт, як приготувати рисовий пудинг з родзинками і мигдалем.

Опис приготування:

Чим гарний рисовий пудинг? Страва не тільки солодке, але зовсім не псує фігуру, як випічка, до того ж корисне і смачне. Пудинг можна подати навіть дітям, вони з'їдять його з задоволенням. Можна прикрасити його свіжими ягодами, фруктами, горіхами, сухофруктами, шоколадом, кокосовою стружкою та інше.

  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Мигдаль - 1/4 склянки
  • Ізюм - 1/4 склянки
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Молоко - 4 склянки
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Ванільний екстракт - 5 капель
  • Лавовий лист - 1 штука
  • Цукор - 1/4 склянки
маловий пудинг з родзинками і мигдалем - фото крок 1
1. У каструлі розтопіть вершкове масло, додайте нарізаний мигдаль та родзинки.
маловий пудинг з родзинками і мигдалем - фото крок 2
2. Перемішайте все віночком і обсмажуйте до появи приємного аромату.
маловий пудинг з родзинками і мигдалем - фото крок 3
3. Всипте рис і перемішайте, обсмажуйте ще 1-2 хвилини.
маловий пудинг з родзинками і мигдалем - фото крок 4
4. Залийте все вміст молоком і доведіть до кипіння.
маловий пудинг з родзинками і мигдалем - фото крок 5
5. Додайте корицю, цукор, ванільний екстракт, мускатний горіх, лавровий лист.
маловий пудинг з родзинками і мигдалем - фото крок 6
6. Варіть після закипання на слабкому вогні періодично помішуючи 30-40 хвилин.
маловий пудинг з родзинками і мигдалем - фото крок 7
7. Мал повинен набрякнути, а маса вийде густа.
маловий пудинг з родзинками і мигдалем - фото крок 8
8. Розлийте пудинг по склянках, прикрасьте його мигдалем і подавайте до столу.

Схожі рецепти