Рисовий пудинг з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
У дитинстві багато хто з нас недооцінювали смачні рецепти. Побачив в ньому, наприклад, нецікаву морква - і все: "мені це не подобається" . Так у мене було з цим десертом: "ну як може бути солодке з рисом? & Quot.
Зараз моя думка кардинально змінилося. І тепер я знаю, як приготувати рисовий пудинг з родзинками. Робити його просто, хоча і довго, адже в духовку ми завантажимо сиру крупу. Смак вийшов в міру солодким і вершковим. Блюдо підійде навіть для обіду, оскільки воно досить ситне, і для полудня ідеально підійде.
- Молоко - 720 мілілітрів
- Ізюм - 50 грам
- Мал - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Кориця мелена - 2 щіпки
- Екстракт ванілі - 1 крапля
1. Масло розтопіть. Влийте його в форму для випічки.
2. Потім тепле молоко перемішайте з цукром до розчинення.
3. Потім додайте рис, родзинки, ванілін і корицю. Розмішайте суміш.
4. Тепер влийте масу в форму для випічки.
5. Запікайте пудинг 2 години в духовці при 180 градусах. Подавайте! Смачного!