Рецепт Ананасовий пудинг фото

Ананасовий пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Молоко , Ананас
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Солодке , Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 8
Час приготування: 7 г. 0 хв.

Пудинг є традиційним десертом англійської кухні. Його історія налічує століття, і тому є багато рецептів. Зараз солодке частіше купується в готовому вигляді в магазині, але ми це виправимо.

Опис приготування:

У цьому рецепті головне зберегти основу, а фрукти можна міняти. Спробуйте консервований персик або полуницю. А я пропоную вам прочитати про те, як приготувати ананасовий пудинг. Простий десерт підійде для святкового столу, якщо його правильно прикрасити. Ну, і, звичайно, стане хорошим полуднем.

  • Суміш для пудингу - 2 штуки (пакетика)
  • Молоко - 800 мілілітрів
  • Желатин, пакетик - 2 штуки
  • Вода холодна - 100 мілілітрів
  • Яєчний білок - 2 штуки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Кокос тертий - 100 грам
  • Ананас консервований - 1 штука (банку)
  • Десертна вишня - 6 штук
ананасовий пудинг - фото крок 1
Молоко перемішайте з сумішшю для пудингу по інструкції на упаковці.
ананасовий пудинг - фото крок 2
Желатин замочити у воді до набрякання. Потім розчиніть його на водяній бані.
ананасовий пудинг - фото крок 3
А поки збийте білки до піни, додаючи порціями цукор.
ананасовий пудинг - фото крок 4
Потім білки, желатин і молочну суміш перемішайте і влийте в форму для застигання.
ананасовий пудинг - фото крок 5
Через 6 годин в холодильнику пудинг буде готовий. Прикрасьте його шматочками ананаса, кокосом і вишнею. Приємною дегустації!

Схожі рецепти