Ананасовий пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Пудинг є традиційним десертом англійської кухні. Його історія налічує століття, і тому є багато рецептів. Зараз солодке частіше купується в готовому вигляді в магазині, але ми це виправимо.
У цьому рецепті головне зберегти основу, а фрукти можна міняти. Спробуйте консервований персик або полуницю. А я пропоную вам прочитати про те, як приготувати ананасовий пудинг. Простий десерт підійде для святкового столу, якщо його правильно прикрасити. Ну, і, звичайно, стане хорошим полуднем.
- Суміш для пудингу - 2 штуки (пакетика)
- Молоко - 800 мілілітрів
- Желатин, пакетик - 2 штуки
- Вода холодна - 100 мілілітрів
- Яєчний білок - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Кокос тертий - 100 грам
- Ананас консервований - 1 штука (банку)
- Десертна вишня - 6 штук
Молоко перемішайте з сумішшю для пудингу по інструкції на упаковці.
Желатин замочити у воді до набрякання. Потім розчиніть його на водяній бані.
А поки збийте білки до піни, додаючи порціями цукор.
Потім білки, желатин і молочну суміш перемішайте і влийте в форму для застигання.
Через 6 годин в холодильнику пудинг буде готовий. Прикрасьте його шматочками ананаса, кокосом і вишнею. Приємною дегустації!