Швидкий маринад для свинини з ківі
(покроковий рецепт з фото)
Чи збираєтеся приготувати м'ясо? Тоді швидкий маринад для свинини в домашніх умовах має вийти ідеальним. Кислота допоможе швидко промаринуватися м'яса, тому можна взяти лимон або ківі.
Завдяки такому маринаду м'ясо маринується дуже швидко. Цей рецепт доречний для тих випадків, коли нагрянули гості, а ви не встигли вечора замаринувати свинину для шашлику. Всього пару годин - і у вас на столі буде вже готовий обід.
- Ківі - 5 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції та сіль - За смаком
1. Рецептів маринаду для шашлику існує величезна кількість. В даному рецепті використовується ківі, кислота якого прекрасно розм'якшує тканини і додає м'ясу дивовижний смак. Отже, беремо м'ясо і нарізаємо його на шматки середнього розміру.
2. Окремо нарізаємо ківі. Можна нашаткувати його маленькими кубиками, а можна подрібнити на блендері і використовувати саму кашку (так буде навіть краще).
3. Окремо нарізаємо цибулю кільцями і змішуємо м'ясо з ківі і цибулею. Солимо і приправляємо за смаком. Тепер даємо м'ясу постояти близько 2 годин і його можна буде смажити на багатті.
4. Нанизуйте м'ясо на шампура разом з шматочками фруктів. Під час смаження вони стануть м'якше і додатково соком просочать шашлик.