Швидкий маринад для свинини з ківі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 20
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Чи збираєтеся приготувати м'ясо? Тоді швидкий маринад для свинини в домашніх умовах має вийти ідеальним. Кислота допоможе швидко промаринуватися м'яса, тому можна взяти лимон або ківі.
Опис приготування:
Завдяки такому маринаду м'ясо маринується дуже швидко. Цей рецепт доречний для тих випадків, коли нагрянули гості, а ви не встигли вечора замаринувати свинину для шашлику. Всього пару годин - і у вас на столі буде вже готовий обід.
- Ківі - 5 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції та сіль - За смаком
1. Рецептів маринаду для шашлику існує величезна кількість. В даному рецепті використовується ківі, кислота якого прекрасно розм'якшує тканини і додає м'ясу дивовижний смак. Отже, беремо м'ясо і нарізаємо його на шматки середнього розміру.
2. Окремо нарізаємо ківі. Можна нашаткувати його маленькими кубиками, а можна подрібнити на блендері і використовувати саму кашку (так буде навіть краще).
3. Окремо нарізаємо цибулю кільцями і змішуємо м'ясо з ківі і цибулею. Солимо і приправляємо за смаком. Тепер даємо м'ясу постояти близько 2 годин і його можна буде смажити на багатті.
4. Нанизуйте м'ясо на шампура разом з шматочками фруктів. Під час смаження вони стануть м'якше і додатково соком просочать шашлик.