Маринад для шашлику з ківі
(покроковий рецепт з фото)
Маринад для шашлику з ківі - дуже оригінальний для нас. Але, повірте, м'ясо виходить чудове. Такий маринад я випробувала на яловичині. Думаю, до іншого м'яса маринад з ківі також підійде.
Як приготувати маринад для шашлику з ківі?
1. Стиглі ківі почистіть і наріжте кружальцями.
2. Петрушку промийте і порвіть руками.
3. Часник подрібніть ножем.
4. Перець чилі наріжте кружальцями.
5. М'ясо просушіть паперовим рушником і покладіть в миску або пакет для маринування.
6. Влийте туди оливкова олія, мідь. Потім посипте м'ясо сіллю, перцем і кумином.
7. Потім між шматочками м'яса викладіть нарізану ківі, часник, петрушку і чилі.
8. Закрийте пакет або миску, поставте на 2 години на нижню полицю холодильника.
Більше двох годин тримати м'ясо в такому маринаді не рекомендується.
Смажте шашлик як зазвичай.
Смачного!
- Ківі - 4 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Вапно або лимонний - 1 штука
- Петрушка, пучок - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - 1/4 чайних ложки (мелений)
- Мелений кумін - 3/4 чайних ложки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
Як приготувати маринад для шашлику з ківі?
1. Стиглі ківі почистіть і наріжте кружальцями.
2. Петрушку промийте і порвіть руками.
3. Часник подрібніть ножем.
4. Перець чилі наріжте кружальцями.
5. М'ясо просушіть паперовим рушником і покладіть в миску або пакет для маринування.
6. Влийте туди оливкова олія, мідь. Потім посипте м'ясо сіллю, перцем і кумином.
7. Потім між шматочками м'яса викладіть нарізану ківі, часник, петрушку і чилі.
8. Закрийте пакет або миску, поставте на 2 години на нижню полицю холодильника.
Більше двох годин тримати м'ясо в такому маринаді не рекомендується.
Смажте шашлик як зазвичай.
Смачного!
1. Стиглі ківі почистіть і наріжте кружальцями.
2. Петрушку промийте і порвіть руками.
3. Часник подрібніть ножем.
4. Перець чилі наріжте кружальцями.
5. М'ясо просушіть паперовим рушником і покладіть в миску або пакет для маринування.
6. Влийте туди оливкова олія, мідь. Потім посипте м'ясо сіллю, перцем і кумином.
7. Потім між шматочками м'яса викладіть нарізану ківі, часник, петрушку і чилі.
8. Закрийте пакет або миску, поставте на 2 години на нижню полицю холодильника.
Більше двох годин тримати м'ясо в такому маринаді не рекомендується.
Смажте шашлик як зазвичай.
Смачного!