Рецепт Маринад для шашлику з ківі фото

Маринад для шашлику з ківі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Ківі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На швидку руку , На природу
Заготовки , Соуси , Маринування , Маринади
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Маринад для шашлику з ківі - дуже оригінальний для нас. Але, повірте, м'ясо виходить чудове. Такий маринад я випробувала на яловичині. Думаю, до іншого м'яса маринад з ківі також підійде.

Опис приготування:

Як приготувати маринад для шашлику з ківі?

1. Стиглі ківі почистіть і наріжте кружальцями.

2. Петрушку промийте і порвіть руками.

3. Часник подрібніть ножем.

4. Перець чилі наріжте кружальцями.

5. М'ясо просушіть паперовим рушником і покладіть в миску або пакет для маринування.

6. Влийте туди оливкова олія, мідь. Потім посипте м'ясо сіллю, перцем і кумином.

7. Потім між шматочками м'яса викладіть нарізану ківі, часник, петрушку і чилі.

8. Закрийте пакет або миску, поставте на 2 години на нижню полицю холодильника.

Більше двох годин тримати м'ясо в такому маринаді не рекомендується.

Смажте шашлик як зазвичай.

Смачного!

  • Ківі - 4 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Вапно або лимонний - 1 штука
  • Петрушка, пучок - 1 штука
  • Перець чилі - 1 штука
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 1/4 чайних ложки (мелений)
  • Мелений кумін - 3/4 чайних ложки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
Як приготувати маринад для шашлику з ківі?

1. Стиглі ківі почистіть і наріжте кружальцями.

2. Петрушку промийте і порвіть руками.

3. Часник подрібніть ножем.

4. Перець чилі наріжте кружальцями.

5. М'ясо просушіть паперовим рушником і покладіть в миску або пакет для маринування.

6. Влийте туди оливкова олія, мідь. Потім посипте м'ясо сіллю, перцем і кумином.

7. Потім між шматочками м'яса викладіть нарізану ківі, часник, петрушку і чилі.

8. Закрийте пакет або миску, поставте на 2 години на нижню полицю холодильника.

Більше двох годин тримати м'ясо в такому маринаді не рекомендується.

Смажте шашлик як зазвичай.

Смачного!

Схожі рецепти