Швидкий маринад для свинини
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальне м'ясо - соковите і ароматне, приправлене спеціями і травами. Хочете зробити таке? Тоді простий рецепт швидкого маринаду для свинини вам просто необхідний.
Рецепт приготування швидкого маринаду для свинини хороший тим, що він підходить для м'яса на грилі і на сковороді. Завдяки ідеальному поєднанню спецій, свинина виходить ароматна і пряна. А вино робить м'ясо приголомшливо ніжним і соковитим.
- Червоне вино - 60 мілілітрів
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Шавлія - 1 щіпка
- Орегано - 1 щіпка
- Розмарин - 1 щіпка
- Кмин - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Цибулина - 0.5 штуки
- Чебрець - 1 щіпка
1. Цей простий рецепт швидкого маринаду для свинини передбачає використання червоного вина. Найкраще віддати перевагу сухому вину, однак при бажанні можна використовувати і напівсолодке. У глибоку миску відправити вино.
2. Додати оливкову олію. Краще брати якісне олія першого віджиму.
3. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. Часник подрібнити ножем або пропустити через прес.
4. Додати сіль і перець за смаком. При бажанні можна використовувати суміш перців або додати додатково 3-4 горошини запашного перцю.
5. Тепер саме час додати спеції і сушені трави. В даному випадку - це чебрець, шавлія, розмарину і орегано, а також подрібнений кмин. При бажанні в швидкий маринад для свинини в домашніх умовах можна відправити і інші спеції за смаком.
6. Маринад потрібно як слід перемішати. Відправити його в більш глибоку ємність, в яку можна помістити м'ясо.
7. Свинину вимити, просушити і нарізати порційними шматочками, в залежності від того, як саме вона буде готується. Надіслати м'ясо в маринад і постаратися зробити так, щоб він повністю покрив шматочки свинини. Вже через 20 хвилин можна приступати до приготування м'яса, але при бажанні можна залишити свинину в маринаді і на більш тривалий термін.