Філе курки в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Ароматне і соковите мяско у смачному клярі, ну що може бути краще такої їжі? Відмінно підійде в якості легкої вечері або обіду. До того ж, прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами.
Перед вами простий рецепт приготування філе курки в клярі. Перетворіть ваш звичайний буденний вечерю - в святковий. Страва не тільки смачне, але і виглядає відмінно, тому стане прикрасою будь-якого столу. Курячого філе, вам знадобиться, близько півкілограма. Для приготування клярі використовуйте: борошно, молоко, рослинне масло і яйця. Сіль додавайте до смаку. Нижче, на фотокартках, подивіться як приготувати філе курки в клярі в домашніх умовах. Успіхів!
- Куряче філе - 500 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 2/3 склянки
- Яйце - 4 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 За смаком
Промийте куряче філе. Розділіть на порційні шматочки. Потім відбийте кожен шматочок м'яса, сіль за смаком.
Приготовим кляр. Розведіть борошно теплим молоком, додайте яйця і рослинна олія, приправити сіллю. Перемішайте і залиште на 15-20 хвилин.
Кожен шматочок філе умочіть в клярі.
На рослинному маслі обсмажте куряче філе.
Обсмажувати необхідно з двох сторін, до появи золотистої скоринки.
Готово! До столу подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!