Рецепт «філе» бананів в клярі фото

«філе» бананів в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Фрукти , Банан
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , На сніданок
Солодке , Десерти , Страви в клярі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Приготувала на сніданок замість запланованих бананових оладок смажені банани в клярі. Незвично, смачно і досить ситно! Ось вам рецепт, як приготувати"філе" бананів в клярі!

Опис приготування:

Смажені банани в клярі - це ніжний і оригінальний десерт. Тільки уявіть: хрустке тісто, а всередині солодка м'якоть банана, яка від температури стала ще ніжніше, м'якше і ароматний. Ці ласощі по достоїнству оцінять як дорослі, так і діти. Багато господинь у всьому світі готують смажені банани в клярі (і кожна на свій лад), я ж пропоную порізати банани пластами"філешку" .

  • Банан - 2 штуки
  • Рисове борошно - 2 Ст. Ложки
  • Куркума - 1/4 чайних ложки
  • Сода - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Кокосова олія - 2-3 Ст. Ложок
& Quot; філе
1. Наріжте очищені банани вздовж.
& Quot; філе
2. У великій мисці змішайте борошно, рисове борошно, цукор, сіль, соду і каррі.
& Quot; філе
3. Залийте суміш сухих інгредієнтів невеликою кількістю води до отримання щільного рідкого клярі.
& Quot; філе
4. Занурте банани в кляр.
& Quot; філе
5. У сковороді на розігрітій олії обсмажте банани в клярі.
& Quot; філе
6. Обсмажуйте банани до отримання золотої скоринки, а після дістаньте їх з масла.

Схожі рецепти