«філе» бананів в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.
Приготувала на сніданок замість запланованих бананових оладок смажені банани в клярі. Незвично, смачно і досить ситно! Ось вам рецепт, як приготувати"філе" бананів в клярі!
Опис приготування:
Смажені банани в клярі - це ніжний і оригінальний десерт. Тільки уявіть: хрустке тісто, а всередині солодка м'якоть банана, яка від температури стала ще ніжніше, м'якше і ароматний. Ці ласощі по достоїнству оцінять як дорослі, так і діти. Багато господинь у всьому світі готують смажені банани в клярі (і кожна на свій лад), я ж пропоную порізати банани пластами"філешку" .
- Банан - 2 штуки
- Рисове борошно - 2 Ст. Ложки
- Куркума - 1/4 чайних ложки
- Сода - 1 щіпка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Кокосова олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Наріжте очищені банани вздовж.
2. У великій мисці змішайте борошно, рисове борошно, цукор, сіль, соду і каррі.
3. Залийте суміш сухих інгредієнтів невеликою кількістю води до отримання щільного рідкого клярі.
4. Занурте банани в кляр.
5. У сковороді на розігрітій олії обсмажте банани в клярі.
6. Обсмажуйте банани до отримання золотої скоринки, а після дістаньте їх з масла.