Морозиво з бананів за 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Іноді немає нічого кращого, ніж освіжитися склянкою холодного соку або кулькою морозива. Я пропоную гідний рецепт десерту, як приготувати морозиво з бананів за 5 хвилин.
Таке морозиво готується дуже просто і швидко. На відміну від вершкового морозива або пломбіру тут всі інгредієнти потрібно тільки перебити в блендері, а потім відправити на деякий час в морозильну камеру. Можна використовувати будь-який наповнювач, в даному рецепті у мене полуниця, але відмінно підійде малина або ягоди смородини.
- Банан - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Полуниця заморожена з цукром - 2 чайних ложки
- Шоколад - 30 грам
1. Банан очищаєте від шкірки і нарізати невеликими шматочками, перекладаєте його в чашу міксера і поливаєте лимонним соком, щоб не почорнів. Перебиває вміст в кашу.
2. До банану додаєте полуницю, заморожену з цукром і збиваєте в кашу, потім кладете дрібку солі.
3. Перекладаєте масу в миску (контейнер) і відправляєте на 10 хвилин в морозильну камеру.
4. Чорний шоколад розтоплює в мікрохвильовій печі. Охолоджене морозиво перекладаєте на блюдо, поливаєте шоколадом і подаєте до столу.