Млинці з бананів
(покроковий рецепт з фото)
Ви знаєте рецепт млинців, який став легендою інтернету? Це млинці з бананів, і всім потрібно знати, як їх приготувати, тому що вони дуже корисні, а потрібно всього 2 інгредієнта: банани і яйця.
Ці млинці без глютену і молока сподобаються любителям бананів. До основного рецептом додайте розпушувач - млинці стануть пишніше, ваніль і мед додадуть додатковий смак. Готові млинці виходять золотисто-коричневими, з хрусткими краями. Подайте їх з сиропом, джемом або "нутеллою" . Решта млинці можна зберігати в холодильнику протягом кількох днів, а потім розігріти в мікрохвильовці. У рецептурі - тільки перші 2 інгредієнта основні, інші - додаткові, за вашим бажанням.
Отже, дивіться, як приготувати млинці з бананів.
- Банан - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Розпушувач - 1/8 чайних ложки
- Сіль - 1/8 чайних ложки
- Ванілін - 1/4 чайних ложки
- Какао порошок - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Горіхи подрібнені - 1/2 склянки
- Шоколадні краплі - 1/2 склянки
- Мюслі або мюслі - 1/2 склянки
- Свіжі нарізані фрукти - 1 Склянка
- Свіжі ягоди - 1 Склянка
- Масло для смаження - 2 Ст. Ложки (вершкове або рослинне)
Очистіть банан і розріжте на шматочки.
Виделкою розімніть шматочки бананів до консистенції пюре. Має вийти близько 1/3-1/2 склянки. Додайте будь-які додаткові інгредієнти, наприклад, 1/8 немає. L. Розпушувача, сіль, ванілін, порошок какао або мед.
Збийте яйця до однорідної консистенції, додайте в бананове пюре і добре перемішайте.
Тісто буде дуже пухким і рідким, більше схожим на збиті яйця, ніж на звичайне тісто для млинців.
Нагрійте сковороду на середньому вогні, розтопіть на ній трохи вершкового або рослинного масла. Викладіть по 2 столові ложки тесту на 1 млинець. Обсмажуйте першу сторону 1 хвилину, поки вона не стане золотистою. За бажанням посипте кожен млинець, наприклад, горіхами або шоколадними чіпсами.
Акуратно і повільно переверніть кожен млинець і обсмажте з іншого боку до золотистого кольору.
Млинці з бананів подайте теплими з фруктовим сиропом, медом або варенням.