Ніжне сирне тісто
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати по істині ніжне тісто нелегко. Для цього знадобиться талант кухаря. Але якщо таланту немає, то і з мінімальними навичками все вийде! Для цього необхідно правильно дотримуватися рецепт. Успіх буде!
У цьому рецепті я покажу, як приготувати ніжне сирне тісто в найкоротші терміни. Його слід готувати заздалегідь (для 24 годину), щоб при нагоді воно завжди було під рукою. З ніжним сирним тестом можна без праці приготувати смачний десерт. Це можуть бути пампушки з маком або великий пиріг з фруктовою або ягідної начинкою.
- Вершкове масло - 200 грам
- Сир - 250 грам
- Цукор - 40 грам
- Борошно - 350 грам
У глибокому посуді перемішуємо підтале масло, цукор і протертий через сито сир.
Збиваємо суміш міксером, щоб тісто вийшло ніжним. Додаємо просіяне борошно. Тісто слід замісити і залишити в холодильнику на годину.
Ділимо тісто на кілька однакових частин. Розкачуємо з кожної частини рівні коржі. Загортаємо їх в харчову плівку. Прибираємо наше ніжне тісто в холодильник. На наступний день з тіста можна пекти!