Суфле з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Суфле особливо сподобається любителям курячої печінки. Блюдо виходить дуже ніжним, при цьому ситне і дуже апетитно виглядає. Вживати можна і холодним, і гарячим. До речі, суфле можна мазати на хліб.
Перед вами - простий рецепт приготування суфле з курячої печінки. Подрібнюємо печінку, морква і цибуля, потім пропускаємо все через м'ясорубку. Окремо збиваємо яйця з сіллю і перцем. Змішуємо печінку і яйця, додаємо вершки і борошно. Виходить однорідна маса, схожа на тісто для оладок. Вливаємо тісто в форму і запікаємо в духовці 40 хвилин. Вживати можна як в холодному, так і в гарячому вигляді. Хай щастить!
- Куряча печінка - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершки 10-15% - 100 мілілітрів (або молоко)
- Цибуля - 150 грам
- Морква - 150 грам
- Борошно - 3-5 Ст. Ложок
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець - 2-3 Щепоток
Для початку необхідно подрібнити печінку, морквину і цибулю, потім пропустити все через м'ясорубку.
Окремо збиваємо яйця, сіль і перець.
Додаємо яєчну масу до печінки, перемішуємо і додаємо вершки і борошно. Ще раз ретельно перемішуємо. В результаті тісто має вийде рідким, як на оладки.
Виливаємо тісто в попередньо змащену маслом форму і випікаємо в духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!